ایجاد همگرایی بین آموزش و اشتغال ایثارگران از برنامههای بنیاد شهید است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از استماع گزارش اداره کل آموزش بنیاد و تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در این بخش، رشد کیفیت تحصیلی و افزایش تعداد ممتازین در بین دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر را نشانه تلاش ویژه آنها دانست و گفت: در سالهای گذشته شاهد رشد میزان قبولی ایثارگران در دانشگاههای روزانه دولتی بودیم. در حال حاضر از ۱۱۰ هزار دانشجوی ایثارگر ۸۴ هزار نفر شهریه پرداز هستند و ۲۶ هزار نفر نیز در دانشگاههای روزانه دولتی مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: همچنین در ۴ سال اخیر شاهد رشد ۶ درصدی دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر بودیم. در ۳ سال گذشته نیز ۵۷ نفر از ایثارگران بدون استفاده از سهمیه رتبههای زیر ۱۰۰ را در کنکور سراسری به دست آوردند و در سال ۱۳۹۶ رتبه اول گروه ریاضی و در سال ۱۳۹۷ رتبه نخست گروه علوم انسانی از ایثارگران بودهاند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مشکلات مالی موجود گفت: با وجود این مشکلات که موانعی را برای پرداخت بدهی به دانشگاهها ایجاد کرده است، با متمرکز کردن سیستم پرداخت از ایجاد بدهی برای دانشجویان ایثارگر جلوگیری شده است و از این نظر آرامشی در بین دانشجویان شاهد و ایثارگر ایجاد شده است و امیدواریم بتوانیم با بهبود شرایط بهتدریج برای حل این مشکلات اقدام کنیم.
معاون رییس جمهور با تأکید بر اینکه ایجاد همگرایی بین آموزش و اشتغال ایثارگران از برنامههای بنیاد است افزود: طرح تحولی ارتقای کیفیت مشاوره و هدایت تحصیلی و شغلی از موضوعاتی است که با همکاری ادارات کل آموزش و اشتغال و کارآفرینی پیگیری میشود و در همین راستا انعقاد تفاهمنامه با سازمان فنی و حرفهای و تدوین برنامه هدایت تحصیلی و شغلی ایثارگران صورت گرفته است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن اشاره به راهاندازی سامانه سجایای دانش آموزی برای ۴۰ هزار دانشآموز شاهد و ایثارگر سراسر کشور در آینده نزدیک گفت: تلاش برای هدایت دانش آموزان و داوطلبان آزمون سراسری به رشتههای فنی و حرفهای از فعالیتهایی است که در راستای هدایت ایثارگران به بازار کار صورت میگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با اشاره به عضویت بیش از ۳ هزار نفر از ایثارگران در هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گفت: باید با حضور جدی و تعامل با هیأت عالی جذب هیأت علمی و با توجه به توانمندیهای بسیار خوب علمی و پژوهشی ایثارگران، برای اجرای قانون و عضویت بیشتر آنها در هیأتهای علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی تلاش کنیم.
وی در انتها گفت: طبق آمار رسمی دریافتی در سال ۱۳۹۷ میزان دانشجویان ممتاز دوره دکتری در بین دانشجویان شاهد و ایثارگر ۵۴/۲۱ درصد بوده است و این در حالی است که این رقم برای سایر دانشجویان ۶۴/۱۹ درصد است که این موضوع بیانگر تلاش و جدیت دانشجویان شاهد و ایثارگر در کسب علم و دانش است./841/د102/ق