نجات نسل جدید از تباهی دنیای مدرن رسالت روحانیت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین احمد واعظی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، عصر امروز در نشست با علما و روحانیان اهل سنت خراسان شمالی، به تشریح خطرات و آسیبهای تهدیدکننده دین در جامعه فعلی پرداخت.
وی با بیان اینکه در روزگاری زندگی میکنیم که دین و دینداری در معرض آفات مختلف درونی و بیرونی است، افزود: آفات بیرونی دینداری بیشتر متأثر از زندگی معاصر و تکنولوژیک و سبک زندگی غربی است؛ بهگونهای که تکنولوژیهای ارتباطی جدید به شکل طبیعی و روشنی سبک زندگی اسلامی و دینی را در معرض خطر قرار میدهند.
حجتالاسلام والمسلمین واعظی خاطرنشان کرد: شاید کسی 20 سال پیش تصور نمیکرد که هر کس بتواند با وسیلهای مانند موبایل به دنیاهای عجیب و غریب ورود کرده و از شبهات دینی گرفته تا فیلمهای مختلف و محتواهای باطل را در جیب خود داشته باشد.
وی ادامه داد: فضای مجازی دنیایی است که اگر یک فرد بی سپر و بیسلاح در این دنیا رها شود دین و ایمان و انسانیت او از جهات تخریبی مختلف در معرض تهدید و آسیب قرار میگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین واعظی خاطرنشان کرد: با این رشد تکنولوژی رسانهای، جوان ما بی سپر و بیسلاح در معرض انواع و اقسام امور آسیبزننده به دین و معرفت و کمالات روحی و اخلاقی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه آسیبی که از ناحیه تکنولوژیهای جدید به حوزه دین و دینداری و اخلاق وارد میشود بزرگترین آفت بیرونی است، افزود: دیو و هیولای فضای مجازی و تخریبی در غرب هم بسیاری از افراد مصلح و دغدغه مندان اخلاق را نگران کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین واعظی ادامه داد: در غرب هم برای بسیاری از اندیشمندان حفظ مناسبات خانواده و حداقلهای اخلاق مهم بوده و آنها نگران هستند که از این ناحیه خطرات فراوانی متوجه نظام خانواده و اخلاق میشود؛ ازاینرو میتوان گفت نگرانی نسبت به تأثیر مخرب تکنولوژیهای نوین بر دین و حوزه صلاح و سداد جامعه، جهانی است.
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) قم تصریح کرد: در چنین شرایطی رسالت روحانیت چه روحانیت اهل سنت و چه شیعه و دغدغه داران دین بسیار سنگین است.
وی خطاب به علما و روحانیان اهل سنت گفت: ما درد مشترکی داریم و آن این است که نسل جدید ما در معرض اینگونه تباهیها قرار گرفته و ما در برابر آنها رسالت داریم که دین را با علم و عمل خود معرفی کرده و زمینههای اجرایی شدن آن را فراهم کنیم./9314/پ210/ب1