بومی سازی نیروهای حوزوی و متخصص از اهداف حوزه لرستان است
![حوزه علمیه](/Original/1397/09/13/IMG10263303.jpg)
حجت الاسلام بهروز شمسی فر، مدیر مدرسه علمیه صادقیه خرم آباد، در گفت گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، با اشاره به برگزاری نشست های توجیهی بیان داشت: برنامه بلند مدت پنج تا 10 ساله در حوزه علمیه استان تدوین شده است و این نشست با هدف تربیت نیروهای متخصص اجرا می شود.
وی افزود: در راستای برگزاری این برنامه بلند مدت طلاب توانمند و با استعداد شناسایی می شوند و به صورت تخصصی تربیت و آموزش داده می شوند.
حجت الاسلام شمسی فر با بیان اینکه ثمره این برنامه بلند مدت در آینده دیده می شود، خاطرنشان کرد: در این راستا برنامه های آموزشی به صورت دوره ای و تخصصی برگزار می شود و طلاب در کلاس های آموزشی شرکت می کنند.
وی هدف از برگزاری این برنامه و ساماندهی طلاب را ایجاد انگیزه و تقویت روش درس خواندن طلاب عنوان کرد و گفت: شناسایی ظرفیت طلبه های توانمند به صورت مجزا در پایه های یک تا سه، سه تا شش و سطوح بالاتر صورت می گیرد.
مدیر مدرسه علمیه صادقیه خرم آباد خاطرنشان کرد: تاکنون 40 نفر از طلبه های با استعداد و توانمند از مدارس علمیه خرم آباد شناسایی شده است.
وی با یادآوری به اینکه بومی سازی نیروهای متخصص و کارآمد از اهداف این برنامه است، اظهار داشت: در آینده طلاب با تخصصی که در زمینه های مختلف فرا می گیرند، در حوزه، دانشگاه، قوه قضاییه و دیگر نهادها و دستگاه های اجرایی مشغول تحصیل می شوند./9451/ت۳۰۳/ب۱