۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۵۷۹۷۳۸
همزمان با شروع سال تحصیلی؛

چهارمین نمایشگاه کتب تخصصی حوزه و معارف اسلامی برپا شد

حصاری گفت: چهارمین نمایشگاه کتب تخصصی حوزه و معارف اسلامی همزمان با شروع سال تحصیلی طلاب و با هدف تأمین کتب و منابع مورد نیاز اساتید، طلاب و کتابخانه های حوزه علمیه در حال برگزاری است.
هادی حصاری

هادی حصاری، مدیر توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش حوزه علمیه خراسان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، درباره نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی که در مدرسه آیت الله العظمی خوئی برپا شده است، گفت: چهارمین نمایشگاه کتب تخصصی حوزه و معارف اسلامی که همزمان با شروع سال تحصیلی طلاب برگزار می شود با هدف تأمین کتب و منابع مورد نیاز اساتید، طلاب و کتابخانه های حوزه علمیه در حال برگزاری است.

وی با اشاره به دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: از طرفی در جهت آشنایی طلاب و اساتید با کتب جدید منتشر شده ایجاد فضای شور و نشاط علمی در آغاز سال تحصیلی برای حوزویان این نمایشگاه برپا شده است.

حصاری ادامه داد: این نمایشگاه در چهارمین دوره برگزاری از 31 شهریور آغاز شده است و تا جمعه ششم مهر ادامه دارد که زمان آن از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر است و به جهت تسهیل در تردد و خرید خواهران دو زمان به آنان اختصاص یافته است که یکشنبه اول مهرماه از ساعت 8 صبح تا 13 و پنج شنبه، پنجم مهر از ساعت 13 تا 18 به خواهران اختصاص یافته است.

مدیر توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش حوزه علمیه خراسان در ادامه در راستای افزایش قدرت خرید طلاب و اساتید به دو فعالیت در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: همه ناشرین موظفند حداقل 25 درصد تخفیف را برای بازدید کنندگان داشته باشند و از طرفی کسانی که مراجعه می کنند بتوانند بن تهیه کنید.

اهدای بن کارت های ویژه کتاب به طلاب و اساتید

وی ادامه داد: برای طلاب سطح یک بن کارت های 100 هزار تومانی، سطح دو و سه و چهار حوزه بن کارت های 150 هزار تومانی و در سطح اساتید بن کارت های 200 هزار تومانی است که 70 درصد این بن کارت ها از سوی مراجعه کننده و 30 درصد دیگر از سوی حوزه علمیه خراسان تأمین می شود و در قالب بن کارت الکترونیکی به مراجعین تحویل داده می شود.

حصاری همچنین از برگزاری معرفی کتاب ها و نشست ها در حاشیه این نمایشگاه خبر داد و گفت: 51 غرفه در این نمایشگاه وجود دارد و بیش از 80 ناشر هستند که برخی از غرفه ها نمایندگی سه تا چهار ناشر را برعهده گرفتند که ناشران مطرح در حوزه معارف اسلامی و از شهرهای قم و مشهد هستند و در بخش بین الملل ناشرانی از بیروت حضور دارند.

وی با اشاره به این مطلب که عمده کتاب های حوزوی را بیروت چاپ می کند به همین دلیل به صورت خاص این کشور از بخش بین الملل حضور دارد، تصریح کرد: از جمله دلایل برگزاری این نمایشگاه این است که بخشی از هزینه هایی که دانشجو و طلبه برای خرید کتب می پردازد با حمایت ویژه از سوی وزارتخانه صورت گیرد.

ارتقای فرهنگ مطالعه فقط با فرهنگ سازی نمی شود

مسؤول برگزاری نمایشگاه با اشاره به این مطلب که قیمت کتاب ها به صورت صعودی افزایش داشته است، گفت: اگر قرار باشد فرهنگ مطالعه و کتاب و کتابخوانی را افزایش دهیم فقط با فرهنگ سازی نمی شود و نیاز است تا بستر این کار فراهم شود.

وی درباره زمینه های بسترسازی افزایش مطالعه و کتابخوانی خاطرنشان کرد: در این راستا نیاز است تا منابعی به این کار اختصاص یابد چرا که قیمت های برخی کتاب ها دو برابر شده است و برای فراهم سازی بستر ارتقای فرهنگ مطالعه به تلاش جدی مسؤولان نیاز است چرا که جایگزینی برای کتابخوانی وجود ندارد و حوزه دیجیتال نمی تواند به جای این امر باشد./934/پ203/ب1

ارسال نظرات