پلیس بد در خط پایان!
به گزارش خبرگزاری رسا، سیاه نمایی و شانتاژ غرب بهمنظور محدودسازی برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران و ایجاد خطوط قرمز در توسعه توان دفاعی – تهاجمی کشورمان، ازجمله اولویتهای آمریکا و اروپا پس از برجام بوده است که با تصویب قطعنامه 2231 در شورای امنیت سازمان ملل و دو بار تلاش نافرجام برای تصویب قطعنامه تحریمی به بهانه ارسال سلاح به یمن، کلید خورد. این در حالی است که سفر هفته جاری «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه به ایران، اولین سفر یک مقام ارشد اروپایی باهدف خطونشان کشیدن در خصوص فعالیتهای موشکی به شمار میآید، چراکه وی پیشازاین سفر، تصریح کرده بود اگر نگرانیهای بهاصطلاح جهانی از برنامه موشکی رفع نشود، ایران احتمالاً تحریم خواهد شد!
تحرک دیپلماتیک اخیر پاریس ازاینجهت حائز اهمیت است که اروپاییها در اخذ هرگونه امتیاز از ایران در محدود کردن برنامه موشکهای بالستیک جمهوری اسلامی، ناکام ماندهاند و این امر موجب شده فرانسه به نمایندگی از اتحادیه اروپا اولاً، برای جلوگیری از فروپاشی توافق هستهای که پایبندی به اجرای آن از سوی ایران، منافع اقتصادی آشکار و بیشتری برای غرب به دنبال دارد و ثانیاً بهمنظور تأمین نظر ترامپ در اصلاح برجام، در برابر چالش رقابت با زمان بهمنظور به تعویق انداختن این مسئله قرار بگیرد. به عبارت گویاتر، متقاعد کردن ترامپ در عدم خروج از برجام از رهگذر تهدید ایران و مجاب کردن تهران برای امتیازدهی از یکسو و باقی ماندن در توافق هستهای از سوی دیگر، تمهیدی بود که «لودریان» برای تحقق «برجام موشکی» و اصلاح توافق هستهای در پیش گرفت.
اما نکته جالب ماجرا اینجاست که وزیر متوهم فرانسوی، از ضعف استدلال و سستی منطق، نهفقط در برابر مسئولین کشورمان، بلکه در مقابل نمایندگان پارلمان فرانسه نیز رنج میبرد. وزیر امور خارجه فرانسه روز سهشنبه هفته جاری در کمیته روابط خارجی پارلمان در پاسخ به این سؤال که با توجه به جنگ یمن، چرا پاریس به فروش تسلیحات به عربستان سعودی و امارات پایان نمیدهد، از پاسخ طفره رفت و در ادامه لجنپراکنیهای قبلی خود، ادعای وجود سلاحهای ایرانی در یمن را تکرار کرد و گفت: «این واقعیت دارد که تسلیحات سعودی در این کشور هستند، اما آیا باور میکنید که تسلیحات ایرانی نیز در آنجا وجود داشته باشد؟ بله، به میزان زیادی هست.»
لودریان اما توضیح نداد تیغی که اروپا و آمریکا در دست زنگی مست سعودی قرار داده، چه فجایعی را به بار آورده است و کودک کشی آل سعود، تخریب زیرساختها و سلاخی غیرنظامیان با سلاحهای ممنوعه اهدایی آنان، با کدامیک از معیارهای حقوق بشری موردادعای غرب مطابقت دارد ؟! حال که شیطان بزرگ در معیت تروئیکای اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس)، موشکهای ایران را تهدیدی برای امنیت منطقه میدانند، لازم است نکات ذیل را به آنان گوشزد کرد.
1. اروپا و آمریکا در شرایط کنونی باید چشم خود را به روی این واقعیت باز کنند که تأمین امنیت بینالملل و اقتصاد جهانی در آینده، به امنیت آینده منطقه غرب آسیا گرهخورده است و این غرب است که باید در سیاستهای ضدایرانی خود تجدیدنظر کند، نه ایران. غرب حق ندارد از هزاران کیلومتر دورتر از خاورمیانه، گستاخانه برای لنگر امنیت و آرامش منطقه خطونشان بکشد و ضروری است همواره به یاد داشته باشند که دود هرگونه افزایش تنش در این منطقه، به چشم آنها هم خواهد رفت.2. در حوزه موشکی سه مؤلفه اصلی «برد»، «دقت» و «قدرت تخریب» حائز اهمیت است که ایران اسلامی در حال حاضر، به موشکهایی تا برد 2000 کیلومتر با ویژگیهای ذکرشده دستیافته و با در نظر گرفتن منافع امنیتی، فعلاً برد بیشتر از آن در دکترین نظامی کشورمان تعریفنشده است. این تصمیم ازآنجهت اتخاذشده که برد موشکهای جمهوری اسلامی، متناسب با حداکثر فاصله تهدیدات تنظیمشده است.
در حال حاضر، فاصله ایران اسلامی با رژیم صهیونیستی، حداکثر برد موشکهای نقطه زن و بالستیک سپاه پاسداران را تعیین میکند و چنانچه فرانسه بخواهد از خط قرمز ایران عبور کرده و امنیت ملی ما را با شرکایش به خطر بیندازند، بهطور حتم، ایران اسلامی واکنش مقتضی و پاسخی درخور خواهد داشت.
3. معیار توافق ایران با غرب، برپایه برجام است و کاملاً مشخص است که توافق هستهای، از ممنوعیت آزمایش و توسعه برنامه موشکی چیزی نمیگوید؛ حتی در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، بندی مبنی بر درخواست از ایران بهمنظور خودداری از فعالیتهای موشکی نیامده است. درحالیکه برنامه موشکی ایران، استانداردهای حقوقی بینالمللی را نقض نمیکند، استناد به چند آهنپاره و اجرای نمایشهای مضحک از سوی «نیکی هیلی»، فاقد وجاهت قانونی بوده و حتی مقامات سازمان ملل نیز این اتهامات بیپایه را رد کردهاند.
4. فرانسه از جانب آمریکاییها، بازهم چماق پوسیده تحریم را بلند کرده است. در اینکه ایران اسلامی حتی ذرهای از توان موشکی خود را وجهالمصالحه وعدههای پوچ و کذب غرب نخواهد کرد و با تمام قدرت، از مرزهای خود دفاع میکند، شکی نیست و یقیناً حربه تحریم نیز بیفایده خواهد بود، زیرا چنانچه تحریمهای موشکی وضع شوند، لازم است فرانسویها بدانند که صنعت پیشرفته موشکی کشورمان به خودکفایی کامل رسیده و صفر تا صد تسلیحات موردنیاز نیروهای مسلح، در داخل تولید میشود. این در حالی است که رصد تحرکات اخیر کاخ سفید و متحدینش، از بازگرداندن تحریمهای ایران با مستمسک تنشزا بودن برنامه موشکی نشان دارد.
5. شرکای مرتجع غرب در خاورمیانه، آتشی را بهوسیله مزدوران تکفیری به پا کردند که اگر ایران و متحدانش عزم خود را برای خشکاندن ریشه آنها جزم نمیکردند، تروریستها امروز در پایتختهای اروپایی جولان میدادند و پیروزی دولت خلافت به اصطلاح اسلامی را در پاریس و لندن جشن میگرفتند. لذا برنامه موشکی ایران، فقط جنبه دفاعی دارد، برای مبارزه حقیقی با تروریسم بکار میرود و پیروزی جبهه مقاومت در چند سال گذشته، این واقعیت را ثابت کرده است.فرانسه با مطالبه اخیر غیرمنطقی و درحالیکه سلاحهای غربی – آمریکایی، منطقه را به زرادخانه و انبار باروت تبدیل کردهاند، باید بداند در حد و اندازهای نیست که برای مقتدرترین کشور غرب آسیا تعیین تکلیف کند و مهمتر اینکه، بازی «پلیس بد» این کشور در مذاکرات، به پایان رسیده و حنای این نقش، رنگ خود را در تغییر محاسبات جمهوری اسلامی ازدستداده است. /۹۶۹//۱۰۲/خ
منبع: حمایت