دین اسلام دین فرهنگ و مقاومت است، نه دین جنگ
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین کاظم راشد یزدی، استاد اخلاق حوزه علمیه، شب گذشته در مراسم سالگرد رحلت یاور صدیق انقلاب اسلامی، مرحوم استاد علی اکبر پرورش در حسینیه بنی فاطمه اصفهان، با اشاره به توجه ویژه دین مبین اسلام به مردم و مردم داری، ادعای دموکراسی و مردم سالاری غرب را در برابر مردم سالاری دین اسلام بسیار ناچیز توصیف کرد و گفت: نخستین عنصری که در هر انقلابی نقش آفرینی میکند مردم هستند.
مردم اصلیترین نقش در انقلاب را ایفا میکنند
وی در ادامه افزود: یکی دیگر از ارکان مهم و اصلی هر انقلاب پیشوای آن است، تشکلها و تحزب نیز دیگر ارکان انقلابها هستند که باعث دوام و ثبوت انقلاب خواهند شد، این ارکان باید در انقلابها وجود داشته باشند تا مانع از دست رفتن ظرفیتهای نیروهای انقلابی و مردم شوند، اگر این مایههای استمرار در انقلاب نباشد مشکلاتی در انقلاب به وجود خواهد آمد.
حجت الاسلام والمسلمین راشد یزدی با اشاره به جایگاه مردم در اسلام، اصلیترین نقش در انقلاب را مربوط به مردم دانست و اظهار کرد: غربیها در حالی مدعی حقوق بشر هستند و با چماق آن بر سر ما میکوبند که خودشان پایبندی چندانی به آن ندارند در حالی که دین ما کاملترین دستورات را برای حقوق بشر دارد.
استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به روایتی پیرامون آخرین روزهای زندگی پیامبر اکرم(ص) و صحبتهای ایشان با امام علی(ع) تصریح کرد: پیامبر اسلام(ص) به امام علی(ع) فرمودند: مبنای دین اسلام عقل سلیم است، اسلحه پیشرفت ایشان علم و سرمایه زندگیشان محبت نسبت به مردم، نماز نور چشمهایشان و میوه دلشان یاد و ذکر خداوند است.
عقل سلیم زیربنای اسلام است
وی با بیان اینکه رؤسای جمهور در هنگام معرفی وزرا پشت به مردم و رو به وزیران از آنها دفاع میکنند، خاطرنشان کرد: این رویه برخلاف آن چیزی است که خداوند پیامبر اکرم(ص) را به مردم معرفی کرده است، چرا که در این معرفی خداوند تنها به مردم توجه دارد، خداوند در معرفی پیامبر اکرم(ص) به مردم میگوید پیامبر از خود شما و برای شما آمده است، او از رنج شما رنجور و از شادی شما مسرور میشود و تمام هم و غمش برای صلاح شماست.
حجت الاسلام والمسلمین راشد یزدی عقل سلیم را زیربنای اسلام توصیف کرد و گفت: دین اسلام دین فرهنگ و مقاومت است، نه دین جنگ، اما متأسفانه برخی افراد در مسیر صبر و مقاومت مردود و ورشکسته شدهاند، در حالی که دین اسلام بر این موضوع تأکید بسیار دارد و از مبانی دین ما استقامت و صبر است.
وی با اشاره به محبت بسیار زیاد پیامبر اکرم(ص) نسبت به مردم، تصریح کرد: غرب در تلاش است تا همواره از دموکراسی استفاده ابزاری کند، اما این تنها یک ظاهر سازی است و زمانی که غربیها بتوانند از این طریق به اهداف و مقاصد شوم خود برسند دست به توطئههای بیشتر خواهند زد و ستمگری تمام جهان را فرا خواهد گرفت.
استاد اخلاق حوزه علمیه نقش فرهنگ در تمام مسائل جهان را بسیار سرنوشت ساز و اساسی برشمرد و اظهار کرد: داشتن ظرفیتها و بنیان فرهنگی یکی از مهمترین مسائلی است که باید برای رسیدن به نتایج مطلوب در امور مختلف به آن توجه کنیم./1304/پ۲۰۳/ب۱