۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۶
کد خبر: ۵۴۰۰۱۱
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان:

تشخیص صحیح امام و اقدام به هنگام امت طومار داعش را برچید

حجت الاسلام شفیعی با بیان اینکه جشن پیروزی بر داعش نقطه آغاز و تحولی جدید در جبهه مقاومت است، تشخیص صحیح امام و اقدام به هنگام امت را سبب برچیده شده طومار داعش در منطقه عنوان کرد.
شفیعی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان، امروز در جشن پیروزی پایان داعش در مسجد امام خمینی(ره) دانشگاه شهید چمران، با بیان اینکه جامعه دانشگاهی درس های حوادث کنونی در حوزه های مختلف را به جامعه منتقل کند، ابراز داشت: تفکر داعش بوده و خواهد بود و با عناوین و القاب متفاوتی دیده خواهد شد چنان که در صدر اسلام با پدیده خوارج رو برو بودیم هر چند که امروز تلاش می شود تا داعش به عنوان یک جریان دینی و نه تکفیری معرفی شود.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان گفت: اصحاب هنر با بررسی عمر چند ساله داعش متوجه خواهند شد که نظام سلطه همه هنرش را برای آن اختصاص داده و به میدان آورده است، چنانکه اهل نظر در حوزه فیلم و سینما می گویند انعکاس عملیات های داعش از نظر فنی و تصویری در عالی ترین سطح قرار دارد.

این مقام مسؤول با طرح این سؤال که چگونه داعش در حوزه فیلم و تصویر به روز  و با محصولات هالیوودی برابری می کند، خاطرنشان کرد: حضور شفاف آمریکایی ها در صد سال اخیر را در هیچ حادثه ای همچون حمایت و پشتیبانی از داعش مشاهده نمی کنیم و از ابتدای تأسیس داعش آمریکا رو بازی کرد چنانکه هیلاری کلینتون در کتاب خاطراتش می گوید تأسیس داعش برای تقسیم خاورمیانه صورت گرفته است.

حجت الاسلام شفیعی با بیان اینکه آمریکایی ها در پی تشکیل دولت اسلامی و تجمیع نیروهای تندوری افراطی بودند، ادامه داد: آمریکا تلاش داشت تا از طریق سازمان ملل، دولت اسلامی را به رسمیت بشناسد و خط امتداد داعش و رژیم صهیونیستی را ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه نقشه مذکور دقیق و درست انجام شد، عنوان داشت: هسته اولیه نیروهای مسلح دولت اسلامی از چچنی های فعال علیه شوروی تشکیل شد و در ادامه چندین هزار جوان را از سراسر دنیا جمع کرده و مقر دولت را در صفین قرار دادند البته طی شش سال ظهور این گروه تروریستی هر جا آمریکایی ها پیشنهاد مذاکره و آتش بس را مطرح کردند به واقع پس از تحت فشار قرار گرفتن داعش بود.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان با بیان اینکه آمریکایی ها در اوج قدرت داعش حاضر به آتش بس و مذاکره نبودند، تصریح کرد: نقش اصلی بازی کردن آمریکایی ها در مسأله داعش نخست از سوی رهبری تشخیص داده شد اما در ادامه اردوغان با دلخوشی به مقامات ایرانی پیام داد که طی 6 ماه داعش بر سوریه مسلط می شود و خواستار آن شد که ایران از سوریه خارج شود.

این مقام مسؤول با بیان اینکه داعش و جبهه مقاومت از سراسر دنیا یارگیری کردند، اظهار داشت: جشن پیروزی پایان داعش مرهون تلاش ملت ایران و کشورهای منطقه است و در این عرصه رزمندگان ایرانی، افغانی، پاکستانی، سوری و لبنانی شهدای بسیاری در مبازه با داعش تقدیم شدند.

حجت الاسلام شفیعی با اشاره به اینکه آمریکایی ها در دوئل نبرد با داعش قدرت و نیروی مقاومت را ارزیابی کردند، افزود: امروزه مقدرات جهانی در کاخ سفید رقم نمی خورد و جشن پیروزی بر داعش را نقطه آغاز و تحول جدید در جبهه مقاومت می دانیم.

وی با بیان اینکه شماری از نیروهای داعشی شهروندان اروپایی هستند، گفت: این تروریست ها پس از شش سال به گرگ خونخواری تبدیل شده که بازگشت آنها چالشی جدید برای اروپایی ها محسوب می شود و بدون تردید فجایع شدیدی را در اروپا و آمریکا رقم خواهند زد.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان با اشاره به اینکه نظام سلطه در عرصه بین الملل پس از برجام به هویت انقلابی ما خدشه بسیاری وارد کرد، خاطرنشان شد: آمریکا پس از برجام پایان انقلابی گری و وقوع برجام های 2 و 3 را متصور شد.

این مقام مسؤول جشن پیروزی بر داعش را نشان دهنده عدم فروکش آزادگی و شعارهای امام راحل خاطرنشان کرد و گفت: شهیدان مدافع حرم هر کدام یک کتاب هستند و مقاومت ملت ایران در این عرصه جلد دوم دفاع مقدس است.

حجت الاسلام شفیعی در پایان گفت: تشخیص صحیح امام و اقدام به هنگام امت طومار داعش را برچید./9456/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات