پژوهشگاه علوم فرهنگ و اسلامی پیشگام در اسلامیسازی علوم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید جواد میرخلیلی، مدیر پایگاه اطلاعرسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها، با حضور در غرفه خبرگزاری رسا درباره فعالیتهای پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزههای علمیه در سه شاخه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی ـ تبلیغی فعالیت میکند.
میرخلیلی به معرفی مراکز زیر نظر دفتر تبلیغات اسلامی پرداخت و بیان کرد: دانشگاه باقرالعلوم(ع) متکفل مباحث آموزشی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلام عهدهدار فعالیتهای پژوهشی این دفتر بوده است و معاونت فرهنگی ـ تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی نیز اعزام مبلغان و فعالیتهای تبلیغی را انجام میدهد.
وی بیان اینکه پژوهشکدههای علمی مختلفی در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی فعالیت دارند، ابراز داشت: پژوهشکدههای فقه و حقوق، علوم سیاسی، فلسفه و کلام، تاریخ و سیره اهل بیت از جمله این پژوهشکده هستند.
میرخلیلی با بیان اینکه طرحهای پژوهشی پژوهشگاه علوم و فهرنگ اسلامی در قالب قطبهای علمی و فرهنگی تعریف و تدوین شده است، افزود: پژوهشکدههای این نهاد به مباحث روز جامعه توجه داشتهاند و طرحهای کلی 15 گانه با توجه قطبها چهار گانه به پژوهشکدهها ارائه شده است.
وی پژوهشگاه علوم فرهنگ و اسلامی را بزرگترین مرکز علمی کشور در عرصه علوم انسانی و اسلامی دانست و ابراز داشت: مأموریت و هدف اصلی این پژوهشگاه راستای اسلامی سازی علوم انسانی است و در این پژوهشگاه بیش از 150 نفر عضو هیأت علمی و محقق مشغول به فعالیتهای پژوهشی هستند.
میرخلیلی در بخش دیگر از سخنانش به تولید نرم افزار کتابخوان پژوهان اشاره کرد و افزود: نسخه الکترونیکی تمام آثار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی همزمان با چاپ مکتوب در کتابخوان پژوهان با قیمت مناسب ارائه میشود که این کتابخوان مورد استقبال مخاطبان و محققان قرار گرفته است.
مدیر پایگاه اطلاعرسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد: نسخه موبایلی و نسخه دستکاپی کتابخوان پژوهان تولید و در دسترس مخاطبان قرار گرفته است و امکانات بسیاری از جمله همچون امکان کپی متن برای محققان در این کتابخوان قرار داده شده است./998/پ۲۰۱/ی