۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱
کد خبر: ۵۲۸۴۵۹
مسؤول بسیج طلاب حوزه علمیه قزوین:

هجرت برای طلاب زمینه ساز کسب تجارب ارزشمند علمی و معنوی است

حجت الاسلام مصطفایی گفت: هجرت برای طلاب بستر مناسب برای کسب تجارب است؛ از این رو برخی از علما و طلاب با شرکت در اردوهای جهادی به عنوان سفیران موفق تجارب زیادی را کسب می‌کنند.
جچت الاسلام مصطفایی

حجت الاسلام ابوالفضل مصطفایی مسؤول بسیج طلاب حوزه علمیه استان قزوین در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به بحث هجرت گفت: یکی از مسائلی که گریبانگیر طلاب شده است مسئله هجرت است با توجه به آیه هجرت که در قرآن آمده است متاسفانه امروز حوزه‌ها از موضوع مهم هجرت غافل شده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به کم‌رنگ شدن مسئله هجرت در میان طلاب افزود: امروز طلاب پس از اتمام تحصیلات حوزوی علاقمند هستند در شهر خود به تبلیغ بپردازند در حالی که این راکد بودن موجب کم سوادی و مشکل برای طلبه شده و ناچار هویت خود را در مراکز دانشگاهی جستجو خواهد کرد.

مسؤول بسیج طلاب حوزه علمیه قزوین در ادامه با بیان اینکه طلاب باید به آیه هجرت در جهت تبلیغ دین عمل کنند اظهار کرد: طلاب باید ضمن عمل کردن به آیه هجرت در سنگر علم و فرهنگ و مکتب امام حسین(ع) تحصیل کرده و سپس آموخته‌های خود را در اختیار دیگران قرار دهند.

وی در ادامه با اشاره به هجرت پیامبر اکرم(ص) در راستای تبلیغ دین اسلام ابراز کرد: پیامبر اکرم(ص) هنگامی که هجرت کردند دین اسلام را تبلیغ کرده و به رسالت نبوت خود پایبند بودند؛ از این رو طلاب هم باید با پیروی از شیوه پیامبر به بحث هجرت اهمیت بدهند.

حجت الاسلام مصطفایی در ادامه هجرت را برای طلاب بستر مناسب برای کسب تجارب دانست و خاطرنشان کرد: برخی از علما و طلاب با شرکت در اردوهای جهادی به عنوان سفیران موفق تجارب زیادی را کسب می‌کنند اما در مقابل عده دیگر به دلیل ماندن در حوزه و تحصیل علم در حوزه‌های بلند مدت پس از اتمام دروس بیکار مانده و از هجرت و تبلیغ غافل می‌مانند.

وی در ادامه طلبگی را امری ارزشمند و بافضیلت دانست و افزود: طلبه باید به نشان و لباس پیامبر افتخار کند متاسفانه برخی طلاب شیفته عناوین بوده و عده‌ای هم به دنبال کسب مدرک هستند این امور از شئونات طلبگی خارج بوده و زمینه‌ساز خطر برای طلاب خواهد بود.

مسؤول بسیج طلاب حوزه علمیه قزوین در ادامه با اشاره به عوامل شادابی و نشاط در طلاب جوان تصریح کرد: پیروی از دستورات نورانی اسلام و عمل به سیره بزرگان از جمله کسانی که دارای فکر و روح الهی و ایمانی بودند موجب نشاط علمی معنوی و اخلاقی طلاب می‌شود هم چنین اقامه نماز شب و عدم توجه به امور دنیوی در تزکیه روحی طلاب اهمیت زیادی دارد.

وی در پایان گفت: طلاب برای اینکه خود را از نظر علم و قدرت تجزیه و تحلیل مطالب تقویت کنند نیازمند ورود به مراکز تخصصی هستند این مراکز باید دارای مدیران قوی و توانمند و تلاش‌گر باشند تا بتوانند روحیه تلاش و عمل به مباحث اخلاقی و اعتقادی را در آنان پرورش دهند./873/ت۳۰۲/ب۲

ارسال نظرات