تقویت امور دینی و معرفتی نقش بسزایی در رشد و پویایی جوانان دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، سردار علی محمد اکبری، فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز در دیدار با مدیر حوزه علمیه خواهران این استان، با اشاره به نقش بی بدیل سپاه در رفع محرومیت اظهار کرد: قرارگاه محرومیت زدایی در سپاه استان اقدامات قابل توجهی در زمینه های مختلف انجام داده است که این قرارگاه کمک به حوزه های علمیه را یکی از رسالتهای ذاتی خود می داند.
وی رشد و پویایی استان را مهمترین دغدغه سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) بیان کرد و افزود: در این راستا همه توان خود را به کار خواهیم گرفت؛ به یقین ترویج فرهنگی انقلابی گری مهمترین رسالت امروز سپاه و بسیج است.
اکبری کمک به حوزه های علمیه را وظیفه همگانی دانست و افزود: سپاه استان در هر زمینه ای که بتواند یاری گر حوزه های علمیه خواهد بود؛ سپاه و بسیج مکمل حوزه های علمیه هستند و کمک به آنها را رسالت ذاتی خود می دانند.
وی روحانیت و بسیج را در رأس امور فرهنگی جامعه بیان کرد و ادامه داد: به یقین اگر فعالیتهای بصیرتی، دینی و انقلابی این دو مجموعه در راستای همدیگر نبود، مشکلات فرهنگی بیداد می کرد و انقلاب در مسیر خود قرار نمی گرفت.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامه ریزی های گسترده دشمن برای انحراف نهادهای انقلابی و ارزشی خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال ضربه زدن است؛ طلاب نباید ارتباط خود را با بسیج و سپاه کم رنگ کنند چراکه دشمن از این ارتباط تنگاتنگ می ترسد.
این مقام مسؤول، مسجد محوری و ارتباط با روحانیت را مهمترین اولویت امروز برنامه های بسیج بیان کرد و گفت: اعتقاد ما بر این است که بصیرت افزایی باید در مسجد و حول محور روحانی مسجد و با همکاری بسیج صورت گیرد تا مردم گرفتار توطئه ها و تهاجم فرهنگی نشوند.
وی راه اندازی و تأسیس حوزه علمیه خواهران در مناطق مختلف این استان را از ضرورتها دانست و اظهار کرد: چشم امید امروز مردم به عملکرد حوزه های علمیه و سپاه پاسداران است؛ باید با هم فکری در راستای جذب تک تک افراد به سمت امور دینی قدم برداریم و در این راستا همه مؤظف هستیم.
اکبری، بیان احکام دین از سوی روحانیت را یکی از مهمترین اموری دانست که متأسفانه در حال کم رنگ شدن است و در مساجد کمتر مورد توجه قرار می گیرد و گفت: بسیاری از افراد جامعه به ویژه نسلهای جدید در مسائل اولیه دین مشکل دارند و این برازنده نظام اسلامی نیست؛ باید در مساجد بیشتر به بیان احکام از سوی روحانیت توجه شود.
وی در پایان فضای مجازی را مهمترین تهدید فراروی خانواده ها دانست و افزود: تقویت امور دینی و معرفتی نقش بسزایی در رشد و پویایی جوانان خواهد داشت و آنها را از انحرافات فضای مجازی مصون نگه خواهد داشت./9457/پ203/ب1