۲۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۱
کد خبر: ۵۱۸۹۶۵
مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی تأکید کرد؛

ضرورت تقویت تعامل آموزش‌وپرورش خراسان شمالی با حوزه علمیه

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: در حال حاضر ۵۰ طلبه آماده به خدمت در مدارس داریم؛ اما متأسفانه تمایلی از سوی آموزش‌وپرورش دیده نشده تا این طلاب بتوانند در مدارس تبلیغ داشته باشد.
حجت الاسلام سالاری مکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی، امروز در دیدار مدیران اجرایی استان، با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی مدارس علمیه خراسان شمالی، اظهار کرد: برای نخستین بار پیشنهاد اردوهای جهادی در اربعین از سوی حوزه علمیه خراسان شمالی مطرح شد؛ به‌گونه‌ای که امسال هزار و 200 طلبه مبلغ در اربعین داشتیم.

وی افزود: همچنین در حال حاضر ۵۰ طلبه آماده به خدمت در مدارس داریم؛ اما متأسفانه تمایلی از سوی آموزش‌وپرورش دیده نشده تا این طلاب بتوانند در مدارس تبلیغ داشته باشد؛ ازاین‌رو انتظار می‌رود مدیران ارشد استان در این قسمت ورود پیدا کنند.

حجت‌الاسلام سالاری مکی خاطرنشان کرد: نصف جمعیت حوزوی ما در مرکز استان هستند؛ چه طلبه‌های در حال تحصیل و چه روحانیانی که در ادارات مشغول هستند؛ اما عنایت بفرمایید که نسبت به حوزه علمیه که چه مرحوم امام و چه مقام معظم رهبری در همین استان فرمودند حوزه‌های علمیه تکیه‌گاه نظام هستند، چه تعاملی داریم.

وی تصریح کرد: این انتظار وجود دارد که نسبت به بودجه‌های مربوط به حوزه علمیه توجه بیشتری شود و در حالی که پارسال حدود 10 درصد اختصاص داده شد؛ امسال میزان تخصیص به بالای 50 درصد برسد؛ زیرا برخی ادارات به‌صورت صددرصدی بودجه را دریافت می‌کنند.

دبیر شورای استانی حوزه‌های علمیه خراسان شمالی گفت: مدارس علمیه مرکز استان حتی درزمینهٔ وسایل و اقلام ورزشی محدودیت دارند؛ به‌گونه‌ای که در زمان برگزاری آزمون ورودی حوزه علمیه، سالن‌های ورزشی دانشگاه‌ها را اجاره می‌کنیم.

حجت‌الاسلام سالاری مکی اظهار کرد: با وجود این مدارس علمیه استان بعد از سفر مقام معظم رهبری بیشترین پیشرفت را داشته‌اند که در این راستا به عنوان نمونه ساختمان مدیریت حوزه علمیه خراسان شمالی در مدت ۲۷۰ روز کاری و با حداقل بودجه ساخته شد.

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی افزود: با وجود این به استانداری و سایر دستگاه‌ها اعلام می‌کنیم که حوزه علمیه این آمادگی را دارد که با استانداری و سایر دستگاه‌ها برای عملی شدن مطالبات فرهنگی مقام معظم رهبری همکاری داشته باشد.

گفتنی است، استان خراسان شمالی 16 مدرسه علمیه دارد که از این تعداد 10 مدرسه علمیه ویژه برادران طلبه و شش مدرسه علمیه ویژه خواهران طلبه است.

در سال تحصیلی گذشته درمجموع هزار و 500 طلبه خواهر و برادر در این مدارس در سطوح یک، دو، سه و چهار زیر نظر 170 استاد اعزامی و حق‌التدریس به تحصیل علوم دینی مشغول بودند./9314/پ202/ب1

ارسال نظرات