۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۵
کد خبر: ۵۱۷۷۴۹
رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری:

مراسم حج بزرگداشت مقام خدا، یاد خدا و لبیک بر خدا است

حجت‌الاسلام اکرمی گفت: مراسم حج بزرگ داشت مقام خدا، یاد خدا و لبیک بر خدا است؛ اگر ملتی قلباً بر توحید اعتقاد داشته باشد، به طور طبیعی بر وحدت میان مسلمین نیز معتقد خواهد بود.
حجت الاسلام اکرمی

حجت‌الاسلام سید‌ رضا اکرمی، رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با مهم ‌‌ارزیابی کردن مناسک حج در روابط سیاسی و بین‌المللی کشور‌های اسلامی، اظهار داشت‌: وجود سوره‌ای به نام حج در قرآن کریم به منزله پرچمی است که همواره باید در اهتزاز باشد، چرا که مردم بزرگ ایران به آن معتقد بوده و از آن الهام می‌گیرند.

حجت الاسلام اکرمی با قرائت آیات «لِيَشْهَدُوا مَنافِعَ لَهُمْ» و «...‏ ما رَزَقَهُمْ مِنْ بَهيمَةِ الْأَنْعامِ فَإِلهُکُمْ إِلهٌ واحِدٌ ...»، ابراز داشت:‌ خداوند در آیات 28 و 34 سوره حج این واجب الهی را مایه برکت و تأمین منافع، سیاسی، اقتصادی، اخلاقی و اجتماعی کشور‌های مسلمان معرفی می‌کند.

وی با بیان این که گردههمایی بزرگ حجاج می‌تواند منافع بسیاری برای کشور‌های اسلامی داشته باشد، گفت:‌ برای حجاج کاملا مشهود است و بعینه می‌توانید ببینند که در مراسم طواف، در مراسم سعی بین صفا و مروه، در حالت نماز جماعت، در نماز جمعه و امثال اینها میلیون‌ها مسلمان از پنجاه و پنج کشور اسلامی آمده‌اند و همه یک ندا سر می‌دهند و یک هدف را دنبال می‌کنند.

رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: مراسم حج به عبارتی بزرگ داشت مقام خدا، یاد خدا و لبیک بر خدا است؛ اگر ملتی قلباً بر توحید اعتقاد داشته باشد، به طور طبیعی بر وحدت میان مسلمین نیز معتقد خواهد بود.

وی با تأکید بر این که اسلام در دو کلمه خلاصه می‌شود، خاطرنشان کرد: نخست کلمه توحید و وحدت‌الهی و سپس کلمه وحدت و اتحاد میان مسلمان‌ها ماه‌عسل اسلام است که برکات آن در مناسک حج مشهود است.

کشور‌هایی که از موقعیت ناب حج به درستی استفاده کنند در پیشگاه پروردگار سربلند خواهند بود

عضو جامعه روحانیت مبارز عنوان کرد: در صورتی که کشور‌های اسلامی از موقعیت نابی که حج در اختیار آنها قرار می‌دهد به درستی استفاده کرده و از آن به نفع اسلام بهره‌برداری نمایند، یقیناً در پیشگاه پروردگار متعال سربلند و سرافراز خواهند بود.

وی با اشاره به آیه 52 سوره مؤمنون، اظهار داشت: خداوند در آیه «وَ إِنَّ هذِهِ أُمَّتُکُمْ أُمَّةً واحِدَةً وَ أَنَا رَبُّکُمْ فَاتَّقُونِ»، اسلام را منادی وحدت و اتحاد معرفی می‌کند همانطور که حضرت امیرمؤمنان(ع) نیز در نهج‌البلاغه مردم را برادر دینی و برادر انسانی یکدیگر می‌داند.  

حجت الاسلام اکرمی افزود: در صورتی که مسلمانان آنگونه که باید به مبانی اسلام و نهج‌البلاغه عمل کنند؛ آرمان، عدالت و اعتقادات افراد لحاظ شده و بر هیچ مسلمانی در جهان هتک حرمت نخواهد شد.

وی با اشاره به روایتی از حضرت امام صادق(ع)، گفت: امنیت، عدالت و رفاه نسبی سه مؤلفه‌ای است که هر انسانی در جای جای کره خاکی باید از آن بهره‌مند شود، از این روی اگر روزی بتوانیم به عنوان پیام اسلام برای هشت میلیارد انسان در سراسر جهان چنین امکاناتی فراهم سازیم، بی‌تردید همه طرفدار اسلام محمدی(ص) خواهند شد./878/۳۰۲/ب2

ارسال نظرات