پروژه بزرگ زائرشهر رضوی نماد ما می توانیم است



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، زائرشهر رضوی عصر امروز با حضور آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلیمن سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی و مسؤولان شهر و جمعی از زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در شهرک طرق برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلیمن رئیسی افتتاح این طرح را در سالروز میلاد امام رضا(ع) به فال نیک گرفت و گفت: این پروژه نماد بارز ما می توانیم است و همچنین با اعتماد به نیروی داخلی می توان کارهای عظیمی انجام داد.
تولیت آستان قدس رضوی ابراز داشت: شروع به کار این پروژه، با رونق صنعت ساختمان و اشتغال زایی در سال تولید و اشتغال همراه بود.
حجت الاسلام والمسلیمن رئیسی تاکید کرد: طرح معین الضعفا در راستای رسیدگی به افراد بی بضاعت و دلدادگان حرم رضوی و به ویژه زیارت اولی ها انجام گرفت که بیش از ۴۰۰ هزارنفر تاکنون به مشهد و حرم رضوی مشرف شده اند.
وی تصریح کرد: افزون بر پروژه زائرشهر با ظرفیت پذیرش ۲۰ هزار زائر، پروژه منطقه مصلی نیز با ظرفیت ۸ هزار نفر در حال احداث می باشد که تاکنون حدود ۶۰ درصد مراحل کار انجام شده است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی خاطرنشان کرد: وظیفه آستان قدس این است که خاطره سفر آسان و ارزان قیمتی را در اذهان باقی بگذارد و باید کوشید تا امر زیارت برای اقشار کم درآمد تسهیل داده شود.
همچنین در این مراسم مهندس رشیدیان استاندار خراسان رضوی گفت: پروژه زائر شهر رضوی در مساحتی بالغ بر ۴۰۰۰ هکتار به بهره برداری رسید.
وی گفت: در فاز ۱ این پروژه هزینه ای بالغ بر ۵۵ میلیارد تومان شده که برای تکمیل فاز ۲، ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر پیش بینی شده است.
استاندار خراسان رضوی اذعان کرد: تمام امکانات ساختمانی و رفاهی پروژه از مواد ۱۰۰ درصد ایرانی استفاده شده و ارزش آن همانند هتل ۳ ستاره است./۹۷۰۵/پ۲۰۱/ب۱