۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴
کد خبر: ۵۱۳۸۷۶
معاون ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش:

تعلیم و تربیت دینی از مهم‌ترین رسالت‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش است

معاون امور استان‌های ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: تعلیم و تربیت دینی از مهم‌ترین رسالت‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش است از این‌رو این دو نهاد باید برای تحقق این هدف همکاری بیشتری با هم داشته باشند.
حجت الاسلام درودی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حسین درودی، معاون امور استان‌های ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، امروز در جمع مسؤولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان، با تأکید بر همکاری بیشتر حوزه علمیه و آموزش و پرورش، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت طلاب و آموزش و پرورش گام مؤثری در تعمیق و تعمق تعلیم و تربیت دینی در جامعه است.

وی افزود: باید از ظرفیت آموزش و پرورش و مبلغان دینی برای اجرای بهتر و مفیدتر برنامه‌های تربیتی و پرورشی در مدارس استفاده شود تا دانش آموزان با آشنایی و آگاهی کامل از امور دینی راه خود را انتخاب کرده و ما شاهد خروجی مطلوبی از همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش باشیم.

حجت‌الاسلام درودی با بیان اینکه خروجی همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش باید در رفتار دانش آموزان بروز و ظهور پیدا کند، اضافه کرد: ذهن مستعد و توانمند دانش آموزان در مدارس به‌ویژه مدارس پیش‌دبستانی و ابتدایی آماده قبول اصول و ارزش‌های والای اسلامی است به شرطی که نهادهای فرهنگی نظیر حوزه و آموزش و پرورش با تقویت همکاری‌ها این استعدادها را به مسیر درست هدایت کنند.

وی ادامه داد: حتی در سال‌های قبل از انقلاب هم برخی روحانیان و مبلغان دینی در مدارس به تعلیم و تربیت دینی دانش آموزان مشغول بودند و در قم مدارسی با عنوان مدارس دین و دانش فعال بود که این نشان‌دهنده اهمیت تعلیم و تربیت دینی و رابطه طولانی حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با یکدیگر است که این ارتباط بعد از انقلاب به طور چشمگیری تقویت شده است.

حجت‌الاسلام درودی تصریح کرد: در راستای تحقق تعلیم و تربیت دینی باید دو نهاد حوزه علمیه و آموزش و پرورش در زمینه‌های اخلاقی و تربیتی و اقامه نماز جماعت در مدارس بیش از همیشه تعامل و همکاری داشته باشند و در این زمینه ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش برای تقویت تعامل این دو نهاد به عنوان بازویی توانمند عمل می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با معرفی ظرفیت‌های دو دستگاه به یکدیگر نیازهای آموزش و پرورش را در کارگروه‌های تخصصی بررسی کرده و مطابق آن برای تأمین نیروهای تبلیغی و فرهنگی به حوزه علمیه ارائه می‌دهد.

حجت‌الاسلام درودی با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت دینی از مهم‌ترین رسالت‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش است، اظهار داشت: به طور یقین با ورود مبلغان و متخصصان تربیتی به آموزش و پرورش می‌توانیم شاهد رشد دینی و مذهبی دانش آموزان و تعمیق و نهادینه‌سازی تعلیم و تربیت دینی در جامعه باشیم.

معاون امور استان‌های ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش تصریح کرد: تاکنون حوزه علمیه و آموزش و پرورش در راستای نهادینه‌سازی تعلیم و تربیت دینی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دینی در مدارس گام‌های مؤثری برداشته‌اند که قابل قدردانی است./9314/پ202/ب1

ارسال نظرات