تعلیم و تربیت دینی از مهمترین رسالتهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام حسین درودی، معاون امور استانهای ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش، امروز در جمع مسؤولان حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان، با تأکید بر همکاری بیشتر حوزه علمیه و آموزش و پرورش، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت طلاب و آموزش و پرورش گام مؤثری در تعمیق و تعمق تعلیم و تربیت دینی در جامعه است.
وی افزود: باید از ظرفیت آموزش و پرورش و مبلغان دینی برای اجرای بهتر و مفیدتر برنامههای تربیتی و پرورشی در مدارس استفاده شود تا دانش آموزان با آشنایی و آگاهی کامل از امور دینی راه خود را انتخاب کرده و ما شاهد خروجی مطلوبی از همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش باشیم.
حجتالاسلام درودی با بیان اینکه خروجی همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش باید در رفتار دانش آموزان بروز و ظهور پیدا کند، اضافه کرد: ذهن مستعد و توانمند دانش آموزان در مدارس بهویژه مدارس پیشدبستانی و ابتدایی آماده قبول اصول و ارزشهای والای اسلامی است به شرطی که نهادهای فرهنگی نظیر حوزه و آموزش و پرورش با تقویت همکاریها این استعدادها را به مسیر درست هدایت کنند.
وی ادامه داد: حتی در سالهای قبل از انقلاب هم برخی روحانیان و مبلغان دینی در مدارس به تعلیم و تربیت دینی دانش آموزان مشغول بودند و در قم مدارسی با عنوان مدارس دین و دانش فعال بود که این نشاندهنده اهمیت تعلیم و تربیت دینی و رابطه طولانی حوزههای علمیه و آموزش و پرورش با یکدیگر است که این ارتباط بعد از انقلاب به طور چشمگیری تقویت شده است.
حجتالاسلام درودی تصریح کرد: در راستای تحقق تعلیم و تربیت دینی باید دو نهاد حوزه علمیه و آموزش و پرورش در زمینههای اخلاقی و تربیتی و اقامه نماز جماعت در مدارس بیش از همیشه تعامل و همکاری داشته باشند و در این زمینه ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش برای تقویت تعامل این دو نهاد به عنوان بازویی توانمند عمل میکند.
وی خاطرنشان کرد: ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش با معرفی ظرفیتهای دو دستگاه به یکدیگر نیازهای آموزش و پرورش را در کارگروههای تخصصی بررسی کرده و مطابق آن برای تأمین نیروهای تبلیغی و فرهنگی به حوزه علمیه ارائه میدهد.
حجتالاسلام درودی با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت دینی از مهمترین رسالتهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش است، اظهار داشت: به طور یقین با ورود مبلغان و متخصصان تربیتی به آموزش و پرورش میتوانیم شاهد رشد دینی و مذهبی دانش آموزان و تعمیق و نهادینهسازی تعلیم و تربیت دینی در جامعه باشیم.
معاون امور استانهای ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش تصریح کرد: تاکنون حوزه علمیه و آموزش و پرورش در راستای نهادینهسازی تعلیم و تربیت دینی و توسعه فعالیتهای فرهنگی و دینی در مدارس گامهای مؤثری برداشتهاند که قابل قدردانی است./9314/پ202/ب1