ترسیم اهداف حوزه انقلابی بر مبنای اندیشه های رهبری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، حجت الاسلام وعد مرادبیگی، مدیر حوزه های علمیه استان ایلام، امروز در جلسه شورای معاونان حوزه علمیه ایلام با تبریک ایام میلاد مسعود امام حسن مجتبی(ع) و تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در حوادث تروریستی تهران، گفت: با محوریت ولایت فقیه در انقلاب اسلامی، قدرت حاکمیت بر دل ها به رخ عالمیان کشیده شد.
وی افزود: افکار امام راحل مبارزه با استکبار، ظلم و ظالم و در مقابل آن حمایت از مظلومان بود که امروز خلف صالح ایشان امام خامنه ای نیز توانسته به طور کامل و جامع در مسیر معمار کبیر انقلاب حرکت کند.
حجت الاسلام مرادبیگی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با هوشیاری و درایت، تمام بحران ها و مشکلات بر سر راه انقلاب را رفع کرده اند و نمونه بارز آن فتنه 88 بود، گفت: پس از ارتحال امام خمینی(ره) دشمنان به خیال خام خود امیدوار بودند که به راحتی بتوانند مسیر انقلاب را تغییر دهند، اما با تصمیم انقلابی و معجزه گونه مجلس خبرگان و انتخاب امام خامنه ای، تمام نقشه های دشمن نقش بر آب شد.
وی تأکید کرد: درایت، شجاعت، صلابت و تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری سبب امیدواری تمام دوستان انقلاب در سراسر دنیا شد و در 28 سال گذشته خط فکری و گفتمان امام(ره) نه تنها در ایران، بلکه در جوامع اسلامی در حال گسترش است.
مدیر حوزه علمیه ایلام در پایان عنوان کرد: حوزه انقلابی باید اهداف و برنامه های خود را بر مبنای اندیشه ها، رهنمودها و گفتمان رهبر معظم انقلاب ترسیم کند./۸۷۹/۲۰۲/ب2