بدون پالایش روح امکان دریافت فیوضات الهی وجود ندارد
![حجت الاسلام رنجبر](/Original/1396/03/08/IMG04380224.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمدرضا رنجبر رییس مجتمع فرهنگی بلال سحرگاه امروز در برنامه تلویزیونی ماه خدا که از شبکه اول سیما پخش شد، گفت: انسان باید خود را از همه پلیدی ها پاک کند تا بتواند سعادتمند شود.
وی افزود: دعا برای دریافت از رحمت الهی است، شرط دریافت فیوضات الهی و نعمت های خداوند صیقلی کردن دل است یعنی انسان باید سعی کند تا از هرگونه ناپاکی و آلودگی پاک شود تا بدین وسیله از عنایت الهی بهره منند شود.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که هرکس می خواهد از خدا دریافتی داشته باشد باید باطن و قلب خود را پاکیزه کند، اظهار داشت: بدون پاکی و پالایش امکان دریافت فیوضات و عنایات الهی وجود ندارد.
وی ادامه داد: حضرت امام خمینی(ره) در شرح دعای سحر بر این مسأله تکیه و تأکید دارند که سزاوار است دعاکننده در پاکیزگی باطن و پالایش قلب خود از بدی ها و صفات رذیله بکوشد.
کارشناس دینی رسانه ملی با بیان این که هیچ گلابگیری گلاب دو آتشه خود را در شیشه لجن آلود نمی ریزد، ابراز داشت: بر این اساس انسان باید خود را پالایش کند تا زمینه برای بهره مندی هر چه بیشتر او فراهم شود و الا فایده ای ندارد.
وی عنوان کرد: انسان برای رسیدن به خواسته های خود و دریافت رحمت الهی باید تلاش کند و نمی شود که بدون پاکی و هیچگونه تلاشی دریافت فیوضات داشته باشد، انسان باید استعداد دریافت عنایت را با تلاش خود و صفا دادن قلب و روح ایجاد کند./1323/پ۲۰۲/ی