کاندیداها وعده های غیرمعقول به مردم ندهند

حجت الاسلام احمد ساری اصل، امام جمعه هندیجان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با تبیین اهمیت انتخاب فرد اصلح بیان داشت: در حال حاضر دو رویداد مهم و سرنوشت ساز انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا را پیش رو داریم و انتظار می رود ملت همیشه در صحنه با انتخاب افراد اصلح در جامعه سهیم باشد.
امام جمعه هندیجان با تشریح معیارهای شخص اصلح خاطرنشان کرد: کاندیدای اصلح کسی است که در اولویت کار خود توجه به محرومان، امانتداری، توجه به مطالبات ولی فقیه و پایبندی به اصول قانون اساسی و نظام مقدس جمهوری اسلامی را سرلوحه قرار دهد.
رییس شورای فرهنگ عمومی هندیجان در ادامه تبیین کاندیدای اصلح در مقام خطیر و مهم ریاست جمهوری اظهار داشت: رییس جمهور باید کارآمد و جهادگر باشد و توجه خاصی به مشکلات معیشتی مردم داشته باشد.
حجت الاسلام ساری اصل در رابطه با شعار چندسال اخیر مقام معظم رهبری درباره مسائل اقتصادی بیان داشت: در چندسال اخیر شعارهای مقام معظم رهبری توجه خاصی به مسائل معیشتی و اقتصادی مردم داشت که باید رییس جمهور آینده به مطالبات و دغدغه های ایشان اهمیت بدهد.
وی درباره دقت در انتخاب شخص اصلح گفت: لازم است مردم ما با دقت کافی و بابصیرت بالا و با توجه به کارشناسان دلسوز انقلابی یک شخص خدمتگذار و ولایت مدار را انتخاب کنند و به رسانه های بیگانگان و مزدوران آنان بی اعتنا باشند.
امام جمعه هندیجان در پایان گفت و گو با اشاره به وعده های کاندیداهای ریاست جمهوری در مناظرات افزود: این وعده ها در جهت تشویق شرکت مردم در انتخابات مفید است و همچنین به وعده های خودشان جامه عمل پوشانده و فقط در حد حرف زدن نباشد.
رییس شورای فرهنگ عمومی هندیجان ابراز داشت: از کاندیداها انتظار می رود که وعده های معقولانه و شدنی را به مردم بدهند نه وعده های نشدنی./302/9453/ب1