کاندیدایی باید انتخاب شود که چشمش به غرب نباشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عنایت زاده استاد حوزه علمیه قم امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه قم که در مصلای قدس برگزار شد، با گرامیداشت اعیاد شعبانیه و تبریک روز جوان گفت: با توجه به مبانی اسلامی مبنی بر روحیه و شیوه حرکت حضرت علی اکبر، می توان یک نتیجه خوبی به نسبت این روایت که حضرت را خَلقا و خُلقا و منطقاً به رسول الله تشبیه کرده است، گرفت.
وی افزود: از حضرت علی اکبر می توان در زمینه ولایت پذیری در مقابل امام زمان خود باید درس گرفت، مسأله ای که امروزه اهمیت دارد حفظ امنیت فکری جوانان، برای رسیدن به جوانی همانند حضرت علی اکبر است.
این نخبه حوزوی و دانشجویی با تأکید بر لزوم بصیرت در انتخاب و انتخابات در راستای ولایت پذیری اظهار داشت: نکات و شاخصه های مختلفی در کلام رهبری و مبانی نظام برای یک رییس جمهور مطرح شده است که باید مد نظر مردم با بصیرت ایران باشد.
وی توجه به ویژگی مومن انقلابی و کارآمد بودن در انتخاب را مهم دانست و ادامه داد: برخی گمان می کنند که مراد از افراد صالح، که در قرآن آمده است همان کسانی هستند که صرفا دارای تقوای خصوصی و یا عمومی هستند.
حجت الاسلام عنایت زاده ابراز داشت: باید توجه داشت که بر اساس منطق قرآن، افراد صالحی باید به عنوان مسؤول در بین مردم ظاهر شوند یعنی افرادی که ذی صلاح هستند و صلاحیت لازم را برای رشد و ارتقای جامعه دارند.
وی عنوان کرد: انسان های صالح کسانی هستند که هم تقوا و هم کارآمدی برای اجرای مسؤولیت دارند، از این روز رهبر معظم انقلاب فرمودند انتخابات مقدرات اجرایی و سیاسی و به یک معنا مقدرات عمومی کشور را برای چهار سال آینده برنامهریزی میکند.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: دومین شاخص، برای انتخاب درست؛ دارا بودن نقاط قوت منهای نقاط ضعف موجود است، در شناخت نقاط قوت و ضعف نباید اشتباه کنیم؛ یکی از راه هایی که به عنوان جوان انقلابی، برای رسیدن به این هدف (تقلیل ضعف و تکثیر قوت) ممکن است تاکید بر مسأله ولایت پذیری و سابقه فکری و سیاسی فردی است که می خواهیم انتخابش کنیم.
وی اضافه کرد: فردی که انتخاب می شود باید معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد. بر اساس منطق قرآن یک مومن و کسی که در میدان است، باید در مقابل دشمن قوت و قدرت نشان دهد؛ ما باید از نامزدی حمایت کنیم که چشمش به غرب نباشد.
این فعال دینی با تأکید بر این که کاندیدای انتخابات باید به سیاستهای اقتصاد مقاومتی توجه ویژه داشته باشد، گفت: یکی از مبناهایی که اسلام به آن تاکید دارد، اقتصاد متّکی به درون است که از آن به "اقتصاد درونزا" تعبیر می کنند. باید از نیرویی حمایت کنیم که عملا و نه به صورت آماری به اقتصاد مقاومتی پایبند باشد.
وی افزود: نامزد انتخابات باید مهذب به اخلاق باشد، به حاشیهها نپردازد و وعده بیمبنا ندهد، یکی از نکاتی یک مسؤول در جمهوری اسلامی ایران به آن اهمیت دهد، دوری از نظریه پردازی است. نباید به گونه ای باشد که شخصی بر منصب تغییر و تحول قرار گیرد و بخواهد نظر شخصی خود را بر ملت تعمیم دهد، بلکه باید کسی را انتخاب کنیم که سیاست کلی نظام را اجرا کند./1323/پ۲۰۲/ج