فضاي رسانه اي نيازمند يك ميثاق نامه مشترك است
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، حسين انتظامی معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد در اختتاميه نخستين جشنواره خبرگزاري ها و روزنامه های انجمن صنفی روزنامه نگاران و خبرنگاران كه امروز ١٠ ارديبهشت در فرهنگسرای انديشه برگزارشد ضمن تشكر و قدردانی از همكاران صنفی خبرنگاران و روزنامه نگاران إظهار داشت: اين جشنواره قطعا بايد در سال آينده مستحكم تَر شود و به نوعي جامعيت فضای رسانه ای را دربر گيرد.
وي ادامه داد: دولت سياست عقب نشينی را نسبت به صنوف رسانه ای در پيش گرفته است، از اين رو برگزاری جشنواره مطبوعات به شيوه سنتی آن كاملا منتفی شده است، از اين رو از تشكل های صنفی خواستار شديم كه اين حركت را نمايندگی كنند زيرا هرچه اين جامعيت بيشتر شود مشروعيت ميز بالا می رود.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد تاكيد كرد: اگر بخواهيم به دنبال فهرست كردن آسيب ها و چالش های رسانه ای باشيم حتما با مواردی چون اقتصاد رسانه، مسائل زيرساختی، ظهور و همه گيری رسانه های مدرن و تنوع مخاطب، سرعت حيرت آفرين مواجه خواهيم شد كه نشان می دهد در هيچ صنعتی به اين ميزان سرعت و نوآوری وجود ندارد.
انتظامی با اشاره به اينكه اگر از من سؤال شود كه متغير بحرانی در فضای رسانه ای چيست؟ يادآور شد: اخلاق حرفه ای، چالش های مطبوعات كاغذی همه مسائلی است كه جای خود را دارد اما بايد به فكر ارتقای اين شرايط باشيم، اگر اين اتفاق نيز رخ دهد سبب بهتر شدن رسانه ها و احترام بيشتر به فعالان رسانه ها شود.
وي افزود: اخلاق حرفه ای يك موضوع مهم است و بايد اخلاق را مدنظر قرار دهيم، اگر يك خبرنگار ميثاق نامه ای را برای حمايت از حقوق كودكان، رسيدگی به جرم برخی انجام می دهند نشان می دهد كه ميثاق نامه از قانون مؤثرتر است چون درونی است و ما تلاش می كنيم در اين مورد هم پيمان شويم.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد إبراز داشت: اصحاب رسانه بايد ميثاق نامه ها را ببينند و هر ميثاق نامه را که مورد نظر است مطرح كنند، اما آنچه مهم است رسيدن به يك ميثاق نامه مشترك است و ما امروز با عدم وجود يك ميثاق نامه مشترك يك خلأ را در فضا رسانه ای احساس می كنيم.
انتظامی در پايان گفت: همزمان با مراسم مبعث پيامبر اكرم(ص) تعدادی رسانه رونمايی شدند كه تقارن آن با فلسفه بعثت در بحث اخلاق است./202/816/ب1