۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۴
کد خبر: ۴۸۵۶۶۶
امام جمعه شبستر:

توجه به اقتصاد مقاومتی منحصر در دوران تحریم‌ نیست

حجت الاسلام محمدزاده‌ با تأکید بر این‌که سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی نباید تنها در قالب سخنرانی و چاپ بنرهای پر نقش و لعاب خلاصه شود، گفت: توجه به اقتصاد مقاومتی منحصر در دوران تحریم‌ نیست.
اقتصاد مقاومتی

حجت الاسلام علی محمدزاده، عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با اشاره به روزهای پایانی سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» و ضرورت ارائه گزارش عملکرد از سوی دولت در این راستا، اظهار داشت: رسانه‌ها وظیفه دارند؛ در جهت گفتمان سازي و ارائه تصويري درست از اقتصاد مقاومتي تلاش کنند.

وی با بیان این‌که اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت اقتصادی نیست، خاطرنشان کرد: مقابله با جنگ تمام عيار اقتصادي دشمنان از عوامل تدوين سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است؛ در حقیقت براي علاج قطعي فشارهاي اقتصادي دشمنان، بايد به گونه اي اقتصاد خود را قوي و مستحکم کنيم که آنها از تأثيرگذاري فشارهاي خود مأيوس شوند.

حجت الاسلام محمدزاده‌ با تأکید بر این‌که هم مردم و هم مسؤولان در تحقق اقتصاد مقاومتی رسالت خطیر بر عهده دارند، افزود: بايد سهم هر قوه و همچنين سهم هر دستگاه در اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي، به طور دقيق مشخص شود. لازم است برنامه هاي اجرايي شفاف و با شاخص هاي زماني، تدوين شود تا پيگيري پيشرفت کارها امکان پذير شود.

امام جمعه شبستر مدیریت مصرف با تأکید بر اجرای سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف و ترویج مصرف کالاهای داخلی همراه با برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت و رقابت پذیری در تولید را از مزیت های تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت:اصلاح و تقویت همه‌جانبه‌‌ نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت تولید ملی بایستی مدنظر مسؤولان باشد.

وی با تأکید بر این‌که سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این راستا نباید تنها در قالب سخنرانی و چاپ بنرهای پر نقش و لعاب خلاصه شود، تصریح کرد: مردم انتظار عملیاتی شدن این سیاست‌ها را دارند، چراکه تنها راه خروج از رکورد حاکم بر بازار همین مسأله است.

حجت الاسلام محمدزاده با بیان این‌که رهبر انقلاب با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخص‌های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز بیست‌ساله، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردند، گفت: مسؤولان باید با رویکردی جهادی، انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد، درون‌زا، پیشرو و برون‌گرا در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی همت کنند.

عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان‌شرقی افزود: از دیدگاه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، اقتصاد مقاومتي به هيچ وجه سياستي مقطعي نيست بلکه تدبيري راهبردي براي همه دوران‌ها است که چه تحريم باشد و چه نباشد، مفيد و راهگشا و پيش برنده خواهد بود./935/302/ب2

ارسال نظرات