اسلام ناب محمدی با تلاش حضرت زهرا ماندگار شد
![شهادت حضرت زهرا(س) تسلیت باد](/Original/1395/11/23/IMG11561284.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام محمدحسین جعفری عصر امروز در نشست دانش آموزی با دانش آموزان دبیرستان شاهد دخترانه شهید زمانی، عنوان کرد: حضرت فاطمه(س) با اصرار بر لزوم اجرای وصیتنامه پيامبر اسلام(ص) در خصوص خلافت و جانشيني و وفاداري بر آرمانها و انديشه اسلامي، ظلمهای زيادي را متحمل شدند زیرا ایشان در اين راه یاوري نداشتند و به تنهايي سنت، سيره و توصيه پيامبر(ص) را به انصار و مهاجر يادآور شدند.
وی اظهار کرد: حضرت زهـرا(س) در حالي ازدواج با امام علـي(ع) را پذيـرفت كه ایشان از نظر مالـي در تنگدستي به سر مي برند، ولي تقوا، حكمت، شجاعت و ايثار در وجود آن حضرت دیده میشد.
رییس ستاد اقامه نماز شهرضا بیان کرد: حضرت زهرا(س) در حالي با حضرت علي(ع) پيمان زناشـويي بست كه قبل از ایشان ثروتمنداني مانند عبدالرحمان بن عوف و عثمان بـن عفان به خواستگاري آن حضرت آمده بودند.
حجت الاسلام جعفری ادامه داد: در روایت امده است: «با كساني رفت و آمد داشته باشيد كه چهره آنها شما را به ياد خدا بيندازد»، در زمان ما نیز افرادی هستند كه معصـوم نيستند ولـي چنان خـدا را در تمام زواياي زندگـي حاضر و ناظر ديدهاند كه جلـوه خدايي و رنگ و بـوي الهي يافتهاند؛ حضرت زهـرا(س) چنـان به خداوند نزدیک شده بودند كه نه تنها در گفتـار و رفتـار چهره ملكـوتيشان ديگران را به سوی خدا سـوق مـيداد، بلكه حتـي چادر آن حضرت نیز مـوجب اسلام آوردن فرد یهودی شد.
وی اضافه کرد: دختران جامعه اسلامـي بايد زمینه آرامـش واقعي امام زمان(ع) را فراهـم كنند، رفتار و کردار و انتخاب آنان باید به گونهاي باشد که شايسته يک بانوي فرهيخته، ارزشمند، سعادتمند، عالم و باتقوا باشد، چنانچه اهل بيت(ع) نیز چنین رفتاری را براي همه زنان مسلمان توصيه کردهاند.
رییس ستاد اقامه نماز شهرضا گفت: از گذشته تا به حال برخي با فهم نادرست از کلام و سنت و سيره رسول خدا(ص) و برخي ديگر با برداشت اشتباه از سنت و سيره اهل بيت(ع) نه تنها به کمال سعادت نرسيدهاند بلکه موجب قضاوت ناصحيح پيروان ديگر اديان و مذاهب در خصوص اسلام و تشيع نیز شدهاند، در اين ميان دانستن رفتار، کردار، کلام و به عبارت ديگر شناخت سبک زندگي اهل بيت(ع) نه تنها سبب هدایت فرد میشود بلکه تصويري روشن و واقعي از اسلام و تشيع را ارائه میکند.
حجت الاسلام جعفری ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا(س) باوجود درک مراتب عالی زهد و تقوا، از مسؤوليتهاي اجتماعي خود نيز غافل نبوند، ایشان نه تنها در عصر پیامبر(ص) بلکه چندي پس از رحلت آن حضرت نسبت به تحولات اجتماعي، سياسي و فرهنگي جامعه اسلامي بيتفاوت نبوده و در هر فرصت مناصب به مسؤليت اجتماعي خود عمل میکردند.
وی گفت: آن حضرت به جاي عافيت طلبي و بهرهمندي از جايگاه و احترام عمومي وارد ميدان جهاد و روشنگري شدند و با حضور در کوی و برزن و مسجد به روشنگري ميپرداختند و با حاکمان به احتجاج ميپرداختند./202/868/ب1