ارسال بیش از 1800 اثر به دبیرخانه جشنواره هنرهای تجسمی اشراق
حجت الاسلام روح الله افشار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به تعداد آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره هنرهای تجسمی اشراق، عنوان کرد: بیش از 1800 اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است که بیشترین آثار در گروه عکس و گرافیک است که نشان دهنده رشد دو برابری تعداد آثار نسبت به دوره قبل جشنواره است.
وی افزود: آثاری از طلاب 8 استان کشور به دست ما رسیده است که بعد از قم، استان های اصفهان، تهران و خراسان رضوی بیشترین آثار ارسالی را داشته اند و آثاری نیز از طلاب استان های لرستان، گلستان، مرکزی و فارس ارسال شده که در مجموع کیفیت آثار بسیار خوب بوده است.
دبیر جشنواره هنرهای تجسمی اشراق تصریح کرد: داوری آثار آغاز شده و تا پایان هفته به پایان می رسد و اختتامیه جشنواره نیز در اسفندماه با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف برگزار می شود.
حجت الاسلام افشار با بیان پیشرفت در برخی رشته ها عنوان کرد: در رشته های گرافیک، عکس، منبت و معرق کاری آثار بسیار نفیسی به دست ما رسیده است و پیشرفت فوق العاده ای مشاهده می شود که جای خرسندی است.
وی افزود: هدف برگزاری این جشنواره، حمایت از تمامی طلابی بوده که در عرصه هنر فعالیت می کنند و از زمانی که دبیرخانه جشنواره تشکیل شده است، با ارتباطی که با حوزه های علمیه سراسر کشور گرفته ایم سعی کرده ایم تمام طلاب کشور را در جریان روند برگزاری جشنواره قرار دهیم.
دبیر جشنواره هنرهای تجسمی اشراق تأکید کرد: کار دیگری که انجام داده ایم، این بوده که به طلاب هنرمند اعلام کنیم که چنین سازمانی از طلاب فعال در عرصه هنر دینی حمایت می کند و استاد و لوازم هنری که با شرایط سخت مالی طلبه ها، تهیه آنها سخت است را فراهم می کنیم تا آنها بتوانند فکر دینی خود را بپرورانند که بحمدلله امروز آثار آن را می بینیم که طلاب سراسر کشور آثاری را به جشنواره ارسال کرده اند.
وی افزود: همین حضور در عرصه هنر و تولید آثار هنری باعث شده تا طلاب هنرمند ما با شادابی و لطافت کارهای خود را انجام دهند و تأثیر آن را بر زندگی و تحصیل خود ببینند و سعی کرده ایم با حمایت خود فعالیت های هنری که برای طلبه ها کم رنگ بوده و بعضاً نسبت به این موضوع نامهربانی شده است را گسترش دهیم و این طلاب هنرمند شناسانده شوند و تا جایی که بتوانیم از آنها حمایت می کنیم.
حجت الاسلام افشار با اشاره به برنامه در نظر گرفته شده برای بعد از جشنواره، اظهار کرد: جشنواره یک رقابت بزرگ برای طلبه ها است و افزون بر آن یک جرقه ای است که بر اثر آن، امکان شناخت استعدادهایی که آثار مختلفی ارسال کرده اند، فراهم می شود.
وی افزود: ما برنامه ریزی کرده ایم که بعد از پایان جشنواره، افرادی که استعداد دارند را شناسایی کرده و دوره های آموزشی را با حضور اساتید مطرح کشوری و همچنین خود طلبه ها، در استان های مختلف برگزار کنیم تا همان طور که در قم شاهد هستیم که طلاب هنرمند با حضور در کارگاه های آموزشی آثار حرفه ای تولید کرده اند، در استان ها نیز شاهد این موضوع باشیم که البته مستلزم استقبال طلاب هنرمند است و ما به دنبال این هستیم که بعد از اختتامیه این دوره، برنامه هایی اجرا شود تا در دوره بعد که 2 سال دیگر برگزار می شود، آثار بیشتر و با کیفیت بالاتری ارسال شود./872/ت302/ج