۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸
کد خبر: ۴۷۵۸۹۳
نماینده مردم تبریز:

تلاش دشمن در راستای ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی است

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس گفت: تلاش نظام سلطه بر این است تا مدیریت دینی در جمهوری اسلامی را در عرصه های مختلف ناتوان نشان دهد و چنین به جهانیان القا کنند که این نظام نمی تواند ساختار سیاسی و اقتصادی درست ایجاد کند.
محمداسماعیل سعیدی، نماینده مردم تبریز در مجلس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، محمداسماعیل سعیدی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی امروز در جمع اعضای ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، با اشاره به این‌که برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی در محدوده جغرافیایی کشور محدود نیست، اظهار داشت: این انقلاب الهام‌بخش دیگر ملت‌های آزادیخواه بوده است.

وی با بیان این‌که حفظ و حراست و همچنین تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی به مراتب سخت‌تر از انقلاب علیه رژیم فاسد می باشد، خاطرنشان کرد: امروز نظام اسلامی با چالش‌های مختلفی رو به روست که برخی منشاء داخلی و برخی هدایت شده از سوی خارج کشور هستند.

سعیدی با بیان این‌که سخت ترین مشکلات کشور با مدیریت های انقلابی و جهادی قابل حل است، تصریح کرد: در طول 38 سال گذشته هرگاه با مدیریت انقلابی کشور اداره شده است؛ موفق بوده ایم، اما زمانی که تفکرات لیبرالی حاکم شده در بسیاری از موارد شکست خورده و ناکام مانده ایم.

وی با بیان این‌که در دشوارترین و پیچیده ترین گذرهای تاریخی انقلاب با دست توانای ملت بسیاری از مشکلات رفع شده است، گفت: البته باید به این امر اذعان داشت که در پاره ای از موارد نیز ناموفق عمل کرده ایم که در این حوزه ها نیز می توان با انتقادهای درست و بجا نسبت به ریشه یابی نقاط ضعف اقدام کرد.

نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به این‌که نسل جوان جامعه در معرض تهدید جدی دشمنان هستند، گفت: لازم است با بازخوانی و بازتعریف اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی در برابر هجمه های فرهنگی، سیاسی و عقیدتی رسانه‌های بیگانه ایستادگی کنیم.

سعیدی ادامه داد: باید مسائلی چون عدالت و رفع تبعیض که از جمله شعارهای مهم و محوری انقلاب اسلامی بوده است، جزو اولویت های اصلی ستادهای بزرگداشت دهه فجر قرار بگیرد؛ در این وضعیت تلاش نظام سلطه بر این است تا مدیریت دینی در جمهوری اسلامی را در عرصه های مختلف ناتوان نشان دهد و چنین به جهانیان القا کنند که این نظام نمی تواند ساختار سیاسی و اقتصادی درست ایجاد کند.

وی یکی از رسالت های مهم ستاد بزرگداشت دهه فجر را تبیین و تشریح درست و واقعی دستاوردهای مهم انقلاب در طول 38 سال دانست و افزود: دشمنان انقلاب اسلامی از همان بدو پیروزی انقلاب تاکنون تلاش های زیادی برای ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی آغاز کرده و ادامه می دهند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی  تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران را لازمه مقابله با نقشه هایی شوم دشمنان دانست و گفت: هدف دیگر رسانه‌های غربی ایجاد گسست میان نسل جوان و نظام اسلامی ایران است، به عبارت دیگر دشمن به دنبال گسستن پیوند میان امام و امت است./935/202/ب2

 

ارسال نظرات