۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۷
کد خبر: ۴۵۷۳۸۱
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان:

پراکنده‌ کاری در عرصه فرهنگی مانع از رسیدن به موفقیت در برنامه‌های کلان می شود

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: پراکنده‌ کاری در عرصه فرهنگی یک آسیب است که ما را از رسیدن به موفقیت در برنامه‌های کلان باز می‌ دارد.
حجت الاسلام میرزایی هرمزگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر میرزایی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان ظهر امروز در حاشیه نشست با جمعی از فعالان فرهنگی استان هرمزگان گفت: توجه به مقوله فرهنگ در نظام جمهوری اسلامی که خود ریشه‌ای فرهنگی دارد و همین طور برای ما مسلمانان اهمیتی مضاعف دارد و آنچه که امروز در دستگاه‌ های مختلف به نام کار فرهنگی در جریان است، باید هماهنگ‌سازی شده و بر پایه یک استراتژی مشترک به پیش رود تا اثرگذاری آن افزایش یابد.

وی افزود: گستردگی عرصه فرهنگ، کار هوشمندانه و هدایت‌ شده را می‌طلبد و باید ببینیم که کدام یک از شعبات کار فرهنگی، ما را به خدا نزدیک می‌کند و توجه تمرکزمان را در برنامه‌ریزی‌ها بر همان بخش قرار دهیم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: باید کارشناسان، روحانیان، مداحان، دانشگاهیان، رسانه‌ ها، فرهنگیان و معلمان و همه کسانی که در عرصه فرهنگی حضور دارند نسبت به آینده فرهنگی کشور و استان هرمزگان دغدغه‌ مند باشند و دستگاه‌ های مسؤول نیز در این زمینه از مشارکت حداکثری این اقشار در برنامه‌ ها استفاده کنند.

حجت الاسلام میرزایی بیان کرد: محرم مصداق فرهنگ مردمی است که بهترین وجه از سوی مردم برگزار و بیشترین مخاطب را به سوی خود جلب می‌ کند و بیشترین تأثیر فرهنگی و اجتماعی و اخلاقی را بر جامعه می‌ گذارد و بنابراین باید در دیگر برنامه‌ های فرهنگی خود نیز از محوریت مردم در اجرای برنامه‌ ها استقبال کنیم.

وی افزود: برای رسیدن به موفقیت در عرصه‌ های مختلف از جمله در عرصه فرهنگی باید اولویت‌ بندی مطلوبی را در نظر گرفت و دستگاه‌ های مسؤول در این زمینه را بر پایه این اولویت‌ بندی و با یک هدف مشترک حرکت کنند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: پراکنده‌ کاری در عرصه فرهنگی یک آسیب است که ما را از رسیدن به موفقیت در برنامه‌های کلان باز می‌ دارد.

حجت الاسلام میرزایی با اشاره به درسهای اسلام در این زمینه تصریح کرد: اساس اسلام و قرآن بر پایه ارزشهای اخلاقی و فضیلتهای رفتاری بنا شده و کلیه تعالیم دینی ما که در سیره رسول خدا نیز وجود داشته بر رعایت ارزشهای اخلاقی و انسانی تأکید دارد و راه رشد و تعالی انسان در عمل به این تعالیم قرار دارد.

وی با تأکید بر ضرورت غنابخشی به برنامه‌های فرهنگی، رسانه‌ای و تبلیغی در جامعه برای افزایش اثرگذاری، ادامه داد: جامعه به هدایت مستمر نیاز دارد و فرهنگ و اندیشه اسلامی بنای این اصلاح است که جامعه را از گزند انحراف در امان می‌دارد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: پرهیز از اسراف، دوری از تجمل‌گرایی، تقویت اخلاق در جامعه، تقویت حس نوع‌دوستی و احساس مسؤولیت در قبال جامعه و اطرافیان از جمله الزاماتی است که ما باید در مسیر توسعه و پیشرفت کشورمان به آن توجه ویژه داشته باشیم.

حجت الاسلام میرزایی ابراز داشت: در حال تهیه طرحی برای رشد همکاریهای فرهنگی در استان هرمزگان در میان دستگاه‌ ها و ارگانهای مسؤول هستیم تا بتوانیم کارآیی در این حوزه را افزایش داده و مشارکت عمومی در این حوزه را تقویت کنیم./851/202/ب3

 

ارسال نظرات