امام حسين روز عاشورا در کربلا به دنبال وظيفه بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، آيت الله عبدالنبي نمازي بعد از ظهر امروز در ديدار با اعضاي هيات امنا و شوراي اجرايي موكب ابالحسن علي ابن امام محمد باقر(ع) كاشان گفت: عظمت و جلالت امام حسين(ع) باب هاي بسته را بازكرده است وديگر مرزي به آن معناي جغرافيايي وجود ندارد و مرزهاي كشورهاي اسلامي و غربي به طرف كربلا باز شده است.
وي افزود: گذر تفكر حسيني از مرزها تنها پايان كار نيست بلكه آغاز كار است و در آينده عظمت امام حسين(ع) همه كره زمين را فتح خواهد كرد و دشمن نيز توان مقابله با نفوذ معنوي امام حسين(ع) را نخواهد داشت چرا كه امام حسين(ع) در دل و جان انسانها نفوذ كرده است.
آيت الله نمازي تأكيد كرد: دنيا چه بخواهد و چه نخواهد تسليم امام حسين(ع) خواهد شد به دليل اينكه امام حسين(ع) در برابرا مر خدا و تقدير و مقدرات الهي تسليم شد و خداوند نيز دنيا را تسليم امام حسين(ع) خواهد كرد.
نماينده ولي فقيه دركاشان ابراز كرد: اسرار زيادي در دانشگاه كربلا و عاشورا نهفته است كه براي ما قابل درك و فهم نيست اما به مرور زمان اين اسرار خودش را نشان خواهد داد.
وي يادآورشد: امام حسين 1400 سال قبل نداي ‹‹هل من ناصر ينصرني›› را سر داد و امروز آثار آن در حال آشكار شدن است و برگزاري مجمع جهاني شيرخوارگان حسيني جمعه اول ماه محرم در 41 كشور جهان و بيعت مادران و نوزادان آنها با شيرخواره امام حسين(ع) بيانگر جهاني شدن نهضت كربلا و عاشورا است.
عضو مجلس خبرگان رهبري، يادآور شد: گذر زمان بعد از 1400 سال نتوانسته نداي امام حسين(ع) را محو كند و امروز نداي امام حسين(ع) به گوش همه جهانيان رسيده و امروز در جهان بروز و ظهور دارد و ادامه دارد و ادامه خواهد داشت و درآينده شاهد برگزاري تجمع بانوان زينبي و بيعت بانوان با زينب كبري و تجمع جوانان و بيعت آنها با علي اكبر خواهيم بود.
آيت الله نمازي با بيان اينكه، در آينده به تعداد ياران امام حسين(ع) تشكل هاي حسيني بوجود خواهد آمد، يادآور شد: مدتي قبل روزنامه ها اعلام كردند در عراق يك تشكل مسيحي به وجود آمد و گفته بودند ما فرزندان جوين ‹‹يكي از شهداي مسيحي كربلا ›› هستيم، از اين رو مسيحيان جهان به آرامي در حال ملحق شدن به عاشورا هستند و اين اسراري است كه بايد منتظر بمانيم تا به آرامي كشف شود.
نماينده ولي فقيه دركاشان گفت: زائرين كربلا تنها به صرف زيارت لفظي اكتفا نكنند، بلكه در كنار بارگاه و مضجع منور امام حسين(ع) با خود خلوت كنند و در ذهن خودشان وقايع كربلا را مرور و وظيفه امروز خود را در قبال واقعه كربلا را مشخص كنند چرا كه امام حسين(ع) در كربلا و در روز عاشورا به دنبال وظيفه بود.
آيت الله نمازي اظهار اميدواري كرد زائرين كربلا هنگام بازگشت به كلي متحول شده و زيارت امام حسين(ع) در تمام اجزاء و جوارح آنها تأثيرگذار بوده و بعد از بازگشت به كلي متحول شده باشند.
به گفته وي، كسي كه زائر امام حسين(ع) مي شود بايد زبانش ذاكر خدا و چشم و قدم و قلم او حسيني شود و مانند باطري شارژ شده باشند و هنگام بازگشت از كربلا بتواند عطر و بوي امام حسين(ع) را منتقل كنند.
وي افزود: عظمت و معنويت امام حسين از خدا است و هر آنچه خدا داشته است به امام حسين(ع) داده است چرا كه امام حسين(ع) با خدا معامله كرد و همه هستي و نيستي خود را در راه خدا فدا كرد، به همين دليل امام حسين(ع) هم در دنيا و هم در آخرت ابتكار عمل را در دست دارد و كليد بهشت در دست او است، بنابر اين زائرين امام حسين(ع) نيز در صحراي محشر جايگاه ويژه اي دارند.
دركربلا ترافيك معنويت است
آيت الله نمازي در ادامه با اشاره به اينكه در فضاي كربلا، معنويت فشرده است گفت: در كربلا و حرم ابا عبداالله الحسين(ع) و ابوالفضل العباس(ع) به اندازه اي ترافيك معنويت است كه انسان از درك و كشف اين همه عظمت عاجز است.
نماينده ولي فقيه در كاشان، افزود: سفره امام حسين(ع) سفره لامتناهي است و همه از اين سفره بهره مند مي شوند بدون اينكه حتي يك نفر غير مسلمان، اهل كتاب، پيروان مسيح، يهود، ماركسيست و حتي لائيك ها نيز از سفره امام حسين(ع) دست خالي بر گردد.
احمد كريمي مسؤول موكب ابالحسن علي ابن باقر(ع) كاشان نيز در ابتداي اين ديدار با ارائه گزارشي از فعاليت هاي سال گذشته و امسال اين موكب، گفت: امسال 8 هزار مترمربع زمين در كربلا تهيه شده است كه يكهزار و 500 متر مربع آن در حرم حضرت ابوالفضل العباس است و روزانه 3 هزار نفر زائر كربلا پذيرش خواهند شد.
وي از فعاليتهاي فرهنگي به عنوان يكي از مهمترين فعاليتهاي موكب علي ابن باقر(ع) كاشان در كربلا نام برد و افزود: ايستگاههاي فرهنگي، غرفه معرفي علي ابن باقر(ع) و توزيع بسته هاي فرهنگي به سه زبان فارسي، عربي و انگليسي، دعوت از خادمين آستان علي ابن باقر، ايستگاه درماني با استفاده از تيم پزشكي و پرستار، بخشي از برنامه هاي موكب طي مدت 14 روز استقبال از زائرين كربلا در اربعين حسيني خواهد بود.
كريمي يادآور شد: موكب ابالحسن علي ابن باقر(ع) كاشان شهيد كربلاي ايران در كربلاي معلي از 18 آبان تا 2 آذرماه به مدت 14 روز زائرين كربلا را در اربعين حسيني امسال پذيرش خواهد كرد.
مجتبي حق پناه عضو هيات امناي موكب ابالحسن علي ابن باقر(ع) كاشان نيز عملكرد سالگرد سال گذشته موكب را بعنوان يك راهبرد جوانان مومن و متعهد كاشاني دانست و گفت: موكب علي ابن باقر(ع) بعنوان يك تشكل و هيات فرهنگي در سازمان تبليغات اسلامي به ثبت رسيده است و اولين موكبي است كه در كربلا بعنوان يك موكب ايراني رسما ثبت شد.
وي با اشاره به اهم فعاليتهاي موكب در سال گذشته، اعزام 150 نفر از خادمان آستان علي ابن باقر(ع) به كربلا، هزينه 500 ميليون توماني نقدي و غير نقدي در سال گذشته و تهيه 6 هزار مترمربع موكب با 4 سالن 500 متري اسكان خادمان و لوازم بهداشتي، مفروش شدن موكب توسط خيرين كاشاني، توزيع 2 هزاركيسه خواب و يكهزار پتوي ذخيره، اسكان 3 هزار نفر شب با ميانگين روزانه 3 هزار نفر زائر را از جمله فعاليت هاي سال گذشته اين موكب اعلام كرد.
حق پناه همچنين، اعزام 10 مبلغ و ترويج فرهنگ عاشورا و روايتگري، برگزاري 3 وعده نماز جماعت و عزاداري، پاسخگويي به مسائل شرعي، مراسم زيارت اربعين، فضا سازي فرهنگي داخل و خارج از موكب با استفاده از فرمايشات امام و رهبري، استقرار خانه كودك و توزيع روزانه 3 هزار پرس غذا را از ديگر فعاليت هاي سال گذشته موكب ابالحسن علي ابن باقر(ع) كاشان اعلام كرد./1307/202/ب3