۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴
کد خبر: ۴۵۵۴۲۲
نماینده ولی فقیه در لرستان:

آشنایی با احکام شرعی اقتصاد، لازمه فعالیت اقتصادی سالم است

نماینده ولی فقیه در لرستان آشنایی با احکام شرعی اقتصاد را لازمه فعالیت اقتصادی سالم دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی و شکوفایی اقتصادی زمانی شکل می گیرد که احکام شرعی اقتصادی مورد توجه همگان قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمين ميرعمادي ، نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد

حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، در رابطه با مباحث اقتصادی، بیان داشت: از مباحث مهم و اصولی در اقتصاد مسأله اخلاق است.

وی عنوان کرد: از نظر اسلام فعالیتهای اقتصادی باید توأم با اخلاق و معنویت باشد تا راه ایجاد شده سالم و مشروع باشد.

نماینده ولی فقیه در لرستان صداقت و راستی، یادگیری احکام شرعی اقتصادی، انصاف در معامله و اجتناب از ظلم و پرهیز از سوگند خوردن در معاملات را از جمله اخلاق اسلامی در اقتصاد بیان کرد.

وی با بیان اینکه از اصول و فضیلتهای مهم اخلاقی صداقت است، خاطرنشان کرد: صداقت، راستی و دوری از نیرنگ، تقلب، دروغ و فریبکاری در همه زمینه ها امری ضروری است.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی به آثار مثبت صداقت در معاملات اشاره و اظهار داشت: صداقت و راستی موجب جلب اعتماد عمومی، برکت معامله و سود بیشتر می شود.

وی صداقت را پایه و اساس هرگونه پیشرفت و رشد اقتصادی در جامعه خواند و گفت: صداقت موجب حفظ آبرو و شخصیت افراد می شود.

امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه رعایت صداقت در عرصه کار و تجارت موجب کسب موفقیت بیشتری برای افراد می شود، خاطرنشان کرد: متأسفانه امروز در سایه دروغ، تقلب در عرصه اقتصاد رواج یافته و غش در معامله، کم فروشی و عدم ثبات نرخها نتایج عدم وجود صداقت است.

وی یادگیری احکام شرعی اقتصادی را از آداب کسب و تجارت خواند و افزود: توجه به احکام شرعی اقتصادی امری مهم در عرصه پرداختن به مسائل اقتصادی است.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با تأکید بر اینکه آشنایی با احکام شرعی اقتصادی لازمه فعالیت اقتصادی سالم است، ادامه داد: از نظر اسلام شناخت حلال و حرام، معرفت معاملات صحیح از فاسد و دانستن شرایط معامله ضروری است.

وی با اشاره به اینکه در آیات و روایات تأکید فراوانی بر آموزش و یادگیری احکام شرعی اقتصادی پیش از ورود به عرصه کسب و کار شده است، خاطرنشان کرد: اقتصاد زمانی رونق خواهد گرفت که همراه با معرفت و آگاهی باشد.

نماینده ولی فقیه در لرستان یادآور شد: کسانی که بدون یادگیری احکام فقهی به کسب و کار و تجارت بپردازند، ناخواسته مرتکب ربا می شوند.

رعایت عدل و انصاف از اصول اخلاق اقتصادی در اسلام است

وی فراگرفتن احکام شرعی اقتصادی را وظیفه مهم مسلمانانی عنوان کرد که در عرصه کسب و کار و تجارت فعالیت اقتصادی دارند تا بتوانند معاملات و تجارت صحیح و باطل را بشناسند.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی در ادامه با بیان اینکه رعایت عدل و انصاف و دوری از ظلم در همه موارد امری لازم و ضروری است، تصریح کرد: از اصول اخلاق اقتصادی در نظام جمهوری اسلامی رعایت عدل و انصاف است.

حوزه های علمیه بهترین مرجع برای بیان مسائل تجاری و اقتصادی هستند

وی در ادامه اظهار داشت: برای انجام کسب و تجارت مصون از خطا و اشتباه و دوری از معاملات ربوی باید ارتباطی قوی بین حوزه های علمیه و بازار قرار گیرد.

امام جمعه خرم آباد حوزه های علمیه را بهترین مرجع در راستای بیان مسائل تجاری و اقتصادی عنوان کرد و گفت: علما و روحانیان به عنوان کارشناسان دینی می توانند به این عرصه ورود پیدا کنند.

وی تصریح کرد: دوره های آموزشی احکام معاملات از سوی مجامع امور صنفی یا دستگاه های فرهنگی با همکاری یکدیگر صورت گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی انصاف در معامله و داد و ستد را از خلق و خوی پیامبران الهی و برترین ارزشها عنوان کرد و افزود: باید با مردم منصفانه رفتار کرد تا برکت و آبادانی به افراد روی آورد./9459/302/ب2

ارسال نظرات