همه انبیا در سایه زیارت عاشورا به اوج و تقرب رسیدند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام سید مهدی خضری، کارشناس فرهنگی ظهر امروز در مسجد امام خمینی(ره) قزوین به نکات تربیتی زیارت عاشورا اشاره کرد و گفت: کسانی که در دانشگاه امام حسین(ع) تربیت شدهاند به بینش کافی دست یافتهاند.
وی در ادامه افزود: کسانی که به مقام خون خواهی امام حسین(ع) میرسند به قدم صدق امام حسین(ع) قدم گذاشتهاند، اگر کسی به قدم صدق نرسد نمیتواند دعا کند و خداوند نعمت دعا کردن را از او میگیرد.
این کارشناس فرهنگی رسیدن به قدم صدق را مستلزم چندین شفاعت دانست و ابراز کرد: شفاعت هدایت و طهارت، شفاعتی که در زیارت عاشورا از خداوند میخواهیم، شفاعت قرآن و شفاعت امام حسین(ع) برای عموم و گروه خاص است.
حجت الاسلام خضری با اشاره به سخنی از آیت الله قاضی، خاطرنشان کرد: هیچ کس در این عالم به حقیقت و معنویت نمیرسد مگر در سایه زیارت عاشورا، همه پیامبران با گریه بر زیارت عاشورا اوج و تقرب پیدا کردهاند.
وی در ادامه اضافه کرد: هزار سال قبل از تولد امام حسین(ع) ملائکه در نوبت بودند تا برای امام حسین(ع) در روز عاشورا عزاداری کنند و در عاشورا با یکدیگر صحبت نمیکنند و تنها با گریه علاقه خود را به سالار شهیدان نشان میدهند.
این کارشناس فرهنگی اظهار کرد: همه عالمان ما توسل دائمی به سیدالشهدا(ع) داشتند، آیت الله میرزای قمی فرمود من مقامی دارم که در روز قیامت میتوانم تمام مردم قم را شفاعت کنم چون هر روز قبل از درس برای اباعبدالله(ع) روضه خواندم و گریه کردم.
حجت الاسلام خضری با اشاره به حدیثی از امام باقر(ع)، بیان کرد: اصحاب کهف همه پیر بودند اما به آنها فتیان یا جوان میگویند، هر کس به خدا ایمان آورد و تقوا پیشه کند خداوند به او فتیان میگوید و ایمانش را زیاد میکند.
وی در ادامه تقوای یاران امام حسین(ع) را مایه خوشبختی آنها دانست و عنوان کرد: یاران امام حسین(ع) در طول عمرشان گناه کبیره انجام نداده بودند و مراقب گناهان صغیره هم بودند البته زهیر و حر استثناء بودند که خداوند نور ایمان را در دل آنها روشن کرد.
این کارشناس حوزوی در پایان گفت: تعداد یاران امام حسین(ع) کم بود اما اضطراب و نگرانی نداشتند چون اهل تقوا بودند، ایمان آنها به اندازهای واقعی بود که در شب عاشورا با یکدیگر شوخی میکردند، در حالی که دشمن آنها را محاصره کرده بود و میدانستند به شهادت میرسند و در روز عاشورا برای شهادت با یکدیگر مسابقه میگذاشتند./955/202/ب2