۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲
کد خبر: ۴۵۲۷۱۳
کارشناس مسائل فرهنگی:

روحانیت در جنگ تحمیلی 8 ساله بی تفاوت نبود

حجت الاسلام شاهی با بیان اینکه حضور روحانیت در دفاع مقدس به شکل های مختلفی بود، گفت: برخی از حضورها، حضور معنوی و حمایت معنوی در پشت جبهه بود که خطیبان، سخنرانان، از تریبون های مختلف، تریبونهای عمومی و خصوصی، مساجد وحسینه ها مردم را تشویق می‌کردند که از انقلاب و آرمان‌های انقلاب دفاع کنند که این نقش بسزایی در پیروزی ما داشت.
جبهه و جنگ

حجت الاسلام محمدرضا شاهی، کارشناس مسائل فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه روحانیت در ایجاد انقلاب و پیروزی انقلاب نقش مؤثری داشت، اظهار داشت: در حقیقت دغدغه پیاده کردن احکام قرآن و اسلام باعث شد که انقلاب با حضور روحانیت پیروز شود.

وی ادامه داد: این پیروزی بزرگ با تلفیقی از روحانیت و مردم، نقش مؤثر اعتقادات و باورهای دینی اتفاق افتاد و رهبری های امام خمینی(ره) باعث می‌شد که انقلاب ادامه پیدا کند از آنجایی که دشمن هم نمی توانست پیروزی انقلاب را ببیند و با سرخط کردن عناصر منطقه ای و با پشتیبانی جهانی علیه ایران اسلامی اقدام جنگی کردند.

حجت الاسلام شاهی تصریح کرد: در این دفاع روحانیت نمی توانست بی تفاوت باشد و از همان روزهای اول جنگ از حضور روحانیت در عرصه های مختلف در دفاع مقدس گزارش تا آخرین لحظات داریم و هنوز هم در عرصه های دفاع از انقلاب حضور دارند.

وی افزود: حضور روحانیت در دفاع مقدس به شکل های مختلفی بود برخی از حضورها، حضور معنوی و حمایت معنوی در پشت جبهه بود که خطیبان، سخنرانان، از تریبون های مختلف، تریبونهای عمومی و خصوصی، مساجد وحسینه ها مردم را تشویق می‌کردند که از انقلاب و آرمانهای انقلاب دفاع کنند.

کارشناس مسائل فرهنگی عنوان کرد: در خط مقدم بزرگانی مثل آیت الله مشکینی و سایر بزرگان در جمع رزمندگان  حضور داشتند و  در صحنه های خط مقدم، دعای کمیل و توسل ها حضور داشت.

وی با بیان اینکه یک حضور روحانیت، حضور رزمی در دفاع مقدس بود، ابراز داشت: این حضور رزمی در بخش های مختلف است، ما در رزمندگان شهدای روحانی، کسانی که فرمانده بودند و کسانی که مسئولیت اقتصادی داشتند، داریم همچنین کسانی که کار تبلیغاتی می‌کردند و در جای جای خطوط ‌مقدم فعالیت داشتند حتی ما در بحث های اطلاعاتی که در خارج از کشور خارج ازخطوط ما و شناسایی اطلاعات می کردند، داشتیم، که برخی از آنها الآن هم در بخش های مختلفی حضور دارند.

حجت الاسلام شاهی ابراز داشت: در دفاع مقدس روحانیت با چندین هزار شهید و آزاده و جانباز و ایثارگر در مجموع از نظر درصدی آماری که دارد و نسبت به کل جمعیت از بقیه ی قشرها  و اصناف بیشتر است چندین برابر بیشتر هست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این خلاصه ای بود از حضورروحانیت در دفاع مقدس که الآن در خاطرات رزمندگان می‌بینیم حضور یک روحانی در یک گردان در یک خط تحول ایجاد می کرد، حتی در زمان هایی که بچه ها درگیر بودند و نیروها در مقابل بمباران دشمن زمین گیرشده بودند، یک مرتبه روحانی بلند می‌شود با فریاد الله اکبر کل این یگان را از جا بلند می‌کند و مقابل دشمن ایستادگی ‌می‌کردند./875/ت302/س

ارسال نظرات