۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
کد خبر: ۴۴۶۴۲۸
آیت الله حیدری در گفت وگو با رسا:

برجام وضعیت مبهمی دارد/ دولت شایسته سالاری را در انتصابات رعایت نکرد

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که برجام وضعیت مبهمی دارد و معلوم نیست به کجا برسد، خواستار نگاه به درون و ظرفیت های داخلی برای حل مشکلات شد.
آیت الله محسن حیدری

آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با خبرنگارخبرگزاری رسا، عملکرد سه ساله دولت یازدهم را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: هفته دولت فرصت خوبی برای ارزیابی دولت ها است تا نقاط ضعف و قوت روشن شود.

وی ادامه داد: تمام دولت های پس از انقلاب سعی کردند رسالت و وظیفه خود را انجام دهند که کارهای خوبی صورت گرفته و البته نقاط ضعف و ناتوانی هایی نیز داشتند که ناشی از موانع مختلف بوده است، انسان ناقص است و این ضعف ها طبیعی به شمار می رود.

امام جمعه موقت اهواز با بیان این که در دولت امیرمؤمنان نیز نقاط ضعف از سوی کارگزاران درونی وجود داشته است، اظهار داشت: البته حضرت به موقع امور را اداره می کردند تا جلوی مشکلات را بگیرند، برخی از نقاط ضعف ناگزیر بوده و چاره ای درباره آن وجود ندارد.

نقاط مثبت دولت روحانی

وی ادامه داد: برخی از نقاط ضعف با تدبیر، حکمت و عقلانیت قابل حل است، در دولت یازدهم نیز نقاط ضعف و قوت وجود داشته است، یکی از نقاط قوت کنترل تورم بوده و در زمینه سلامت نیز کارهای قابل توجی صورت گرفته است، در بحث برجام نیز تلاش های خوبی انجام دادند و مملکت را از حالت بحرانی که بود بیرون کردند البته به دلیل کارشکنی ها و خباثت آمریکا موفق نبودند و برجام به فرجام خوبی نرسیده است.

آیت الله حیدری با بیان این که برجام وضعیت مبهمی دارد و معلوم نیست به کجا برسد، ابراز داشت: دست اندرکاران تلاش خود را کردند، در برخی زمینه ها و طرح ها نیز موفقیت هایی حاصل شده است به عنوان مثال در استان خوزستان طرح 550 هزارهکتاری با وجود مشکلاتی که دارد همانند مسائل زیست محیطی اما نسبت به دولت های قبلی این دولت موفقیت بیشتر و خوبی داشته است.

وی عنوان کرد: در دولت های قبلی این طرح بسیار مهم که جنبه ملی دارد و اگر سامان پیدا می کرد نصف محصولات غذایی کشور تأمین می شد اما در دولت اصلاحات فقط یک صدم پیشرفت داشته و در دولت های نهم و دهم 16 درصد رشد داشته است ولی در دولت فعلی پیشرفت های خوبی حاصل و این طرح قریب به 40 درصد پیشرفت داشته است.

75 درصد بنگاه های تولیدی یا تعطیل و یا نیمه تعطیل است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: مسأله رکود اقتصادی مشکلی است که دولت نتوانسته آن را حل کند، 75 درصد بنگاه های اقتصادی کوچک، متوسط و بزرگ تعطیل یا شبه تعطیل است که یکی از عوامل آن ضعف مدیریت است؛ اگر مدیریت قوی بود تا حدودی مشکل رکود حل می شد البته برخی موانع همانند تحریم ها مربوط به خارج است.

وی اضافه کرد: یکی از نقاط ضعف دیگر خوشبینی فوق العاده دولتمردان به ویژه قبل از برجام به خارج از کشور است، پیش از برجام برخی تقریبا صددرصد به وعده های آمریکا خوشبین بودند اما کار به جایی رسیده که رییس جمهور می گوید به برجام خوشبین و به آمریکا بدبین هستیم که این حالت اکنون پیش آمده و اوایل اینگونه نبود و از آمریکا به عنوان کدخدا تعبیر می شد.

شایسته سالاری در انتصابات رعایت نشده است

امام جمعه موقت اهواز با بیان این که در برخی یا بسیاری از انتصابات شایسته سالاری رعایت نشده است، گفت: با این که بحث اعتدال مطرح بوده اما عملا گرایش به یک جناح خاص معروف به اصلاح طلب و حتی برخی از کسانی که دست شان درفتنه آلوده بوده نیز منصوب شدند اما از جناح های دیگر که وابسته به انقلاب و ولایت بودند یا هیچ استفاده ای نشده یا کم استفاده شده است که بر خلاف شایسته سالاری است.

وی افزود: در برخی از استان ها از بعضی اقوام به خوبی استفاده نشده و حالت اعتدال در جذب آنها صورت نگرفته است، به برخی از اقوام میدان دادند و برخی دیگر را حذف کردند که مشکلات خود را خواهد داشت؛ دولت باید به همه با یک چشم نگاه کند نه این برخی نور چشمی باشند و برخی غریبه به شمار بروند که شایسته دولت اسلامی نیست.

آیت الله حیدری با اشاره به وجود نگاه منفی به افراد حزب اللهی اظهار داشت: غالبا افراد متدین، حزب اللهی و ایثارگر را به عنوان تندرو و افراطی مطرح می کنند که درست نیست، عمده فداکاری هایی که در دوران انقلاب به ویژه دفاع مقدس صورت گرفته از سوی این قشر بوده است.

وی ادامه داد: در برخی انتصابات بسیجی بودن نمره منفی تلقی می شود اما اگر با بسیج و روحانیت سروکار نداشته باشد خوب تلقی شده و نمره مثبتی برای آن در نظر می گیرند که این برخوردها خلاف موازین و ارزش هایی است که به خاطر آن شهدا به شهادت رسیدند و امام زحمات فراوانی برای آن کشیدند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که رهبر معظم انقلاب مدام درباره این که نباید افراد متدین را تندرو خواند تذکر می دهند، ابراز داشت: متأسفانه عملی که در این زمینه باید صورت می گرفته انجام نشده است.

وی با اشاره به مسأله اقتصاد مقاومتی ادامه داد: در این زمینه اخیرا فعالیت های خوبی صورت گرفته اما پیش از آن با وجود این که رهبر معظم انقلاب مرتب تأکید می کردند ولی کمتر مورد توجه قرار می گرفت، تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی و تحریم ها اجرایی کردن مسأله اقتصاد مقاومتی است.

کاش دولت زودتر اقتصاد مقاومتی را جدی می گرفت

امام جمعه موقت اهواز با بیان این که رهبر انقلاب نه تنها به عنوان مقام متولی ولایت کشور بلکه به عنوان یک کارشناس و متخصص تأکید بر اقتصاد مقاومتی دارند، ابراز داشت: بسیار از کارشناسان تأکیدات رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی را قبول دارند، رهبر انقلاب تنها به عنوان یک عالم دینی و فقیه مطرح نیستند بلکه به عنوان یک مدیر و مدبر کارکشته و صاحب نظر در بسیاری از علوم و رشته ها وقتی چیزی را مطرح می کنند بسیاری به آن عقیده دارند.

وی عنوان کرد: امکان دارد ابتدا وقتی مسأله ای از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح می شود قابل درک برای همه نباشد اما سپس همه به آن می رسند، در رابطه با اقتصاد مقاومتی دولت اکنون به این رسیده که تنها راه است کاش قبل از این اقدام می کردند که اگر این اقدام صورت می گرفت ما جلوتر بودیم؛ مشکلات باید با تدبیر و عقلانیت حل شود.

آیت الله حیدری خاطرنشان کرد: بیان نقاط ضعف به معنای تضعیف نیست، ما تضعیف دولت جمهوری اسلامی را حرام می دانیم چون تقویت آن واجب است البته تقویت دولت جمهوری اسلامی با نقد سازنده منافاتی ندارد؛ نقد سازنده یعنی باید نقاط قوت و ضعف گفته و درباره مشکلات راهکار ارائه شود./1323/ت301/ج

ارسال نظرات