تعامل فرماندهی، حفاظت اطلاعات و نمایندگی ولی فقیه موجب تعالی سپاه است

به گزارش خبرگزاری رسا در شیراز، سردار سید هاشم غیاثی فرمانده سپاه فجر فارس با حجت الاسلام محمد حاجی زاده و جمعی از کارکنان مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس دیدار کرد.
وی در این دیدار با بیان اینکه از کودکی تاکنون همواره با طلاب و روحانیون همراه بوده و معاشرت داشته ام، گفت: همکاری و تعامل هر چه بیشتر سه مجموعه فرماندهی، حفاظت اطلاعات و نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موجب اعتلای روزافزون و دستیابی سریع تر و بهتر این نهاد انقلابی به اهداف خواهد شد.
فرمانده سپاه فجر فارس در ادامه به بیان برخی سوابق خود از جمله حضور در مبارزات انقلابی و دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: حفظ ارتباط با روحانیت و معلمان اخلاق یکی از مسائلی است که بزرگان دین اسلام بر آن تاکید داشته اند، یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار بگیرد ترویج سنت های خوب سپاه در بین پاسداران جوان است.
حجت الاسلام محمد حاجی زاده، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر استان فارس، در این دیدار با اشاره به اینکه نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر در سه سال گذشته رتبه برتر را در کشور کسب نموده و توفیقات بسیار خوبی داشته است، گفت: رابطه خوب مدیران و کارکنان مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر مثال زدنی و برای سایر معاونت ها یک الگوست.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره حامی فرماندهان بوده است و در سپاه فجر نیز حفظ و تقویت این روحیۀ حمایت و همکاری در راس برنامه های مجموعه نمایندگی ولی فقیه قرار دارد./۹۱۹/102ب2