گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی در جامعه تقویت شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور، شامگاه امروز در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی در اردبیل، اجرای اساسی و اصولی اقتصاد مقاومتی را زمینه ساز و راهکار رفع مشکلات کشور به خصوص در حوزه اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: براساس نظرسنجیهای انجام شده بیشترین نگرانیهای مردم در رابطه با اشتغال، تورم و گرانی است که اگر در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی ایمان و اعتقاد قلبی داشته باشیم به طور قطع با تحقق اقتصاد مقاومتی این مشکلات قابل حل است.
وی افزود: باید ضرورت و اهمیت اقتصاد مقاومتی برای مدیران مشخص شود چرا که در اقتصاد ضرورت دارد که از یک علم مشخص پیروی و تبعیت کنیم که در این رابطه موضوع اقتصاد مقاومتی در میان تمامی متفکران و کارآمدان علم اقتصاد تائید شده است و هیچ کس تا به امروز نقطه ضعفی از این سیاست پیدا نکرده است.
وزیر کشور تصریح کرد: در واقع اقتصاد مقاومتی راه نجات کشور بوده و مبتنی بر نظریههای علمی و اقتصادی است و با توجه به تجربههای بعد از انقلاب یک کشوری هستیم که همواره با تهدید دشمنان مواجه بوده و با ایمنسازی اقتصاد خود میتوانیم خود را در برابر تهدیدات خارجی مصون نگه داریم.
رحمانیفضلی، بیان کرد: توانمندی اقتصاد یکی از پایههای امنیتی و مهم کشور است چرا که در تمامی کشورهای پیشرفته دنیا خروجی اقتصاد به عنوان یکی از مؤلفههای اصلی ایجاد قدرت در آن کشور بوده و باید تلاش کنیم اقتصاد کشور را با تکیه بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی ارتقا دهیم چرا که یکی از مؤلفههای امنیت ملی مردم است که اگر رضایتمندی نداشته باشند نظام دچار مشکل میشود.
وی در ادامه اظهار داشت: نقش مدیران دستگاههای اجرایی در رابطه با تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی بسیار حائز اهمیت بوده و باید مدیران آموزشهای لازم را در راستای تحقق این سیاستها ببینند که به طور یقین دولت و مدیران مسؤول در رابطه با تحقق این اقتصاد وظیفه سنگینی بر دوش دارند.
وزیر کشور، گفت: گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی در جامعه باید تقویت شود و اقتصاد مقاومتی در متن زندگی مردم قابل لمس باشد و باید در رابطه با تحقق این مهم به مردم راهکارهای خلق ثروت آموزش داده شده و مدیران و مسؤولان دستگاههای اجرایی با ابتکارات و خلاقیتهای جدید در راستای تحقق این سیاستها در جامعه تلاش کنند.
رحمانی فضلی، ادامه داد: عدالتمحوری یکی از مهمترین مباحث در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی بوده و عدالتمحوری به این منظور است که اگر یک منطقه توسعه یابد، باید در مناطق محروم نیز سرمایهگذاریها انجام شود تا توسعه متوازن و همهجانبه را در سراسر کشور شاهد باشیم.
وی با اشاره به اهمیت حوزه دانش بنیان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، بیان داشت: اگر واحدهای صنعتی کشور دانش بنیان نباشند به طور یقین قدرت رقابت با محصولات و صنایع خارجی را نخواهند داشت که در این راستا دولت با توجه به اهمیت صنعت دانش بنیان تمام توان و حمایت خود را در افزایش مجموعههای دانش بنیان و خلق ثروت در کشور به کار گرفته است./937/پ202/ج1