۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۶
کد خبر: ۴۳۰۷۶۲
نماینده ولی فقیه در لرستان تأکید کرد؛

ضرورت تعامل حوزه و آموزش و پرورش در عرصه تربیت نیروی انسانی متعهد

نماینده ولی فقیه در لرستان با تأکید بر ضرورت افزایش تعامل حوزه علمیه با آموزش و پرورش، گفت: فعالیت و همکاری این دو نهاد در عرصه تربیت و پرورش نیروی انسانی متعهد باید افزایش یابد و مورد توجه ویژه مسؤولان قرار گیرد.
امام جمعه خرم آباد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، بعد از ظهر امروز در دیدار با معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، گفت: تعلیم و تربیت بالاترین خدمت است.

 

وی با بیان این که کمک و همکاری با آموزش پرورش همچون کاشت نهال بوده و انسان برای همیشه از ثمره آن استفاده می کند، افزود: سرمایه گذاری در امر آموزش و پرورش و گام برداشتن در عرصه تعلیم و تربیت جاودانه، پایدار و ماندگار است.

 

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی حوزه علمیه و آموزش و پرورش را دو منبع مهم فکری خواند و اظهار داشت: همکاری و تعامل این دو نهاد بسیار ضعیف و محدود است.

 

وی با تأکید بر ضرورت همکاری بیشتر آموزش و پرورش و حوزه علمیه، بیان داشت: در عرصه تعلیم و تربیت ارتباطی تنگاتنگ و عمیق بین آموزش و پرورش و حوزه برقرار است و باید تقویت شود.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم که همکاری حوزه و آموزش و پرورش به بحث امام جماعت مدرسه ها و بحث های ابتدایی دیگر مختصر شده است و این یک ضعف جدی است.

 

وی در ادامه با اشاره به استفاده دانش آموزان از فضاهای مجازی، موبایل و اینترنت، اظهار داشت: با ورود به این حوزه ها باید از ورود شبهات و آثار آن برای نسل جوان و نوجوان جلوگیری شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با تأکید بر این که بهترین زمان برای امر تعلیم و تربیت فرزندان زمانی است که هنوز شبهات به سراغ دانش آموزان نرفته است، افزود: در این زمینه باید همکاری حوزه و آموزش و پرورش بیشتر شود.

 

وی تأکید کرد: برای برطرف شدن مشکلات و جلوگیری از آثار زیان بار آسیب های اجتماعی برای دانش آموزان باید تعارف ها را کنار گذاشت و از تشریفاتی عمل کردن بپرهیزیم.

 

امام جمعه خرم آباد با بیان این که پرداختن به امر تعلیم و تربیت رسالت مهم و سنگینی است، گفت: حوزه باید در امر تعلیم و تربیت قدم های مهمی برداشته و به آموزش و پرورش کمک کند.

 

وی با بیان لزوم تأسیس دار القرآن ها در استان ها، خاطرنشان کرد: باید تعلیم و آموزش قرآن به فرزندان را از دوره ابتدایی آغاز شده و همراه دیگر دروس این آموزش ها ادامه پیدا کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی تصریح کرد: باید دوره های آموزشی، یادآوری ها و برنامه های مسائل معنوی برای معلمان برگزار شود تا بتوانند مفاهیم و مسائل معنوی را به درستی به دانش آموزان انتقال دهند.

 

وی فضای مجازی را خطری بزرگ برای صدا و سیما دانست و افزود: امروزه نقش صدا و سیما با وجود فضای مجازی کمرنگ می شود و آموزش و پرورش نیز باید مواظب اینگونه آسیب ها باشد و کارآیی خود را تقویت و حفظ کند./9459/202/ب2

ارسال نظرات