دوری مسؤولان از تجمل گرایی و رفاه طلبی تأکید امام راحل بود
حجت الاسلام سید عبد الهادی طالبی امام جمعه دالکی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، در بیان مهم ترین شاخصه های حضرت امام(ره) گفت: امام یک فقیه و اسلام شناس و پیرو مکتب اهل بیت بود و هر آنچه را که داشت از مکتب اهل بیت و قرآن کریم گرفته و آنها را نصب العین خود کرده بود؛ امام بر محور ولایت و گفتمان های اهل بیت و فرمایشات اهل بیت و قرآن کریم حرکت می کرد و تمام سیاست گذاری های کلی نظام بر همین محور بود.
امام جمعه دالکی در پاسخ به این سوال که چه عاملی سبب می شود که امام خمینی(ره) در بیان خود صراحت داشته باشد بیان داشت: این موضوع به مکتب اهل بیت و ولایت اهل بیت برمی گردد. وقتی امیرمومنان به خلافت رسید صراحت لهجه خود را داشت و مواضع خلفای گذشته را با صراحت بیان می کرد و برائت خود را از آن حکام آن زمان با صراحت لهجه عنوان می کند. این روحیه امام برگرفته از اهل بیت است و از این رو صراحت در گفتار را از امام علی(ع) اخذ کرده است.
وی با توجه به تاکید امام بر ساده اندیشی درباره پیامدهای تجمل گرایی و کاخ نشینی مسؤولان گفت: اگر کسی خوی کاخ نشینی به خود گرفت سبب می شود که افراد ضعیف و مستضعف را از خود دور کند؛ در آموزه های قرآنی داریم که در زمان پیامبر اسلام افرادی بودند که به پیامبر عنوان می کردند افراد ضعیف و فقیر ر از خود دور کن چرا که نشست در کنار اینها کسر شأن است.
امام جمعه دالکی افزود: اگر کسی خوی تجمل گرایی داشته باشد حتما با اشراف و خوش گذران ها نشست و برخاست و قطعاً مستضعف را فراموش می کند از این رو مرحوم امام به این موضوع بسیار اهتمام می ورزید و تاکید می کرد که مسؤولان باید از تجمل گرایی و رفاه طلبی جدا شوند و مردم فقیر را فراموش نکنند.
حجت الاسلام طالبی در پاسخ به این سوال که منسوبان و افرادی که به نوعی ادعای قرابت فکری و خویشاوندی با حضرت امام دارند برای حراست و پاسداری از خط امام چه وظیفه ای دارند، گفت: باید فرمایشات و کردار امام را نصب العین خود قرار دهند. منسوبان امام باید منش ها و گفتارهای امام را در زندگی خود پیاده کنند. اگر کسی تفکرات امام را در زندگی پیاده کند مدینه فاضله می شود./303/833/ب1