۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۷
کد خبر: ۴۲۹۹۳۲
قالیباف:

روحانیت و مسجد پناهگاه مردم هستند

شهردار تهران با اشاره به اینکه در تمام دوران، روحانیت و مسجد پناهگاه مردم بوده است، گفت: اگر امروز بسیج شویم می‌توانیم با ابزار و روش‌های جدید با مشارکت مردم مشکلات را مرتفع سازیم.
قالیباف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محمدباقر قالیباف شهردار تهران ظهر امروز در همایش علما و ائمه جماعات مساجد تهران که در فرهنگ‌سرای بهمن برگزار شد با اشاره به اینکه شهرداری به عنوان خدمتگزار مساجد در خدمت آنها خواهد بود اظهار داشت: باید توجه ویژه‌ای به این رویکرد اجتماعی که مسجد و روحانیت می‌تواند پناهگاه مردم باشد، کرد.

 

وی ادامه داد: خوشحال می‌شوم در راه توسعه و پیشرفت مبانی اسلام توفیق انجام وظیفه داشته باشیم، از عمر شیعه حدود هزاران سال می‌گذرد و تا پیروزی انقلاب اسلامی فرهنگ قرآنی و اهل بیت طی سالیان متمادی نسل به نسل میان انسان‌ها منتقل شده و امروزه به دست ما رسیده است.

 

قالیباف با بیان اینکه یک وجه مشترک بین محبان اهل بیت و علما و فقهای دین وجود دارد خاطرنشان کرد: محبان اهل بیت و علما و فقهای دین همگی در مکتب امام صادق(ع) بوده‌اند و این فرهنگ نسل به نسل به رسم امانت به دست ما رسیده است، در عصر جدید راه تداوم این فرهنگ تکیه بر مکتب امام صادق(ع) و حوزه‌ها و علما است که به وجودآورندگان این راه هستند که با حضور و همراهی مردم روبه جلو حرکت می‌کنند.

 

شهردار تهران با اشاره به اینکه اگر در نظام جمهوری اسلامی ایران که فلسفه وجودی آن توجه به دین و تربیت است احساس کنیم که مسائل دینی به دولت گره خورده است اشتباه کرده‌ایم تاکید کرد: اصل استراتژی و راهبرد نظام اسلامی در قلب مردم است و نه در قدرت اقتصادی، پس امروزه با نانو و تکنولوژی نمی‌توانیم در مقابله با دشمنان پیروز شویم.

 

وی افزود: در بسیاری از موارد که گروه‌های جهادی به شهرستان‌ها رفته‌اند شاهد بودیم که امام جماعت مسجد از ما تقاضای ساخت یا تکمیل مصلی شهرستان را داشته و این در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها در نیازهای اولیه زندگی خود مشکل داشتند و من گفتم که ساخت مصلی در اینجا بر من حرام است و ابتدا باید به مردم رسیدگی کرد.

 

قالیباف با بیان اینکه آنچه در توان و امکانات شهرداری باشد بدون تردید ارائه خواهد شد ابراز داشت: نوکری مساجد را توفیق و وظیفه خود می‌دانم، در آینده نیز هرچه در توان شهرداری باشد بدون شک برای مساجد خواهیم گذاشت اما باید دانست که این راه درستی برای رسیدن به اهدافی که داریم نیست.

 

شهردار تهران با اشاره به اینکه در تمام دوران، روحانیت و مسجد پناهگاه مردم بوده است، یادآور شد: اگر امروزه بسیج شویم می‌توانیم با ابزار و روش‌های جدید با مشارکت مردم مشکلات را مرتفع سازیم، اگر چنین روندی درست طی شود شهرداری تهران در کمک دهی به مساجد از کیفی و کمی مانعی از کم کاری ندارد.

 

وی در ادامه افزود: در حضوری که در خیابان‌های شهر داشتم در گفتگو با مردم متوجه شدیم که اگر با ابزار، روش و باور درست این اقدام را انجام دهیم مردم حضور پیدا خواهند کرد و از این راه افزون بر باز شدن گره مردم مشکلات مساجد نیز حل خواهد شد، اگر مردم مسجد و روحانیت را پناهگاه خود ببینند حتما برای حل مشکلاتشان به مسجد مراجعه می‌کنند، بدین ترتیب اگر اولویت کاری ما کار مردم باشد به جای ساختمان مساجد شاهد خواهیم بود که مردم نیز برای رفع مشکلات مسجد مشارکت می‌کنند.

 

قالیباف با بیان اینکه نباید فراموش کنیم که همین مردم با محوریت فقها بیش از 1300 سال فرهنگ شیعه را تا به اینجا آوردند اظهار داشت: اگر بر این تصور باشیم که فرهنگ شیعه را با پول شهرداری می‌توان حفظ کرد که سخت در اشتباه هستیم و این بدبختی ماست، ما تا آنجایی که در توانمان باشد به مساجد کمک می‌کنیم اما این کافی نیست و باید برای دین مردم تلاش بسیار کنیم.

 

وی در پایان گفت: همه امور مردم در شهر انجام می‌شود پس باید با فرهنگ جهادی ساز و کاری فراهم کنیم که همه مشکلات را با مشارکت مردم حل کنیم و اساس و پایه کار خود را باید محرومیت‌زدایی از مردم قرار دهیم، در شهر تهران بیش از چندصد هزار خانواده مرفه وجود دارد که حاضر به کمک به 70 هزار خانوار نیازمند هستند، از این رو باید برای حل مشکلات آنها از مشارکت شهروندان استفاده کرد./202/816/ب1

ارسال نظرات