دوستداران حضرت مهدی در میدان عمل، تابع محض ولایت فقیه هستند

حجت الاسلام علی محمدزاده، امام جمعه شبستر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با تأکید بر اینکه دوست داران حضرت مهدی(عج) در میدان عمل تابع محض ولایت فقیه هستند، اظهار داشت: عدهای دم از انتظار برای ظهور امام زمان(عج) می زنند، اما توجهی به نایب ایشان ندارند.
وی با تأکید بر اینکه دوستداری اهل بیت عصمت و طهارت بدون ولایتمداری در دوران غیبت ادعایی بیش نیست، خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم رشد و تعالی داشته باشیم باید اطاعت و ادب در برابر نایب بر حق امام زمان حضرت آیت الله خامنه ای؛ داشته باشیم، در غیر این صورت همه چیز را باخته ایم.
حجت الاسلام محمدزاده با اشاره به اینکه مؤسس نظام مهدوی، حضرت حجت(عج) است و اگر کسی غیر از این ادعایی داشته باشد، می خواهد پشتوانه معنوی نظام را نادیده بگیرد، تصریح کرد: هر کس تفکری غیر از این مسأله دارد، به دنبال غیردینی جلوه دادن انقلاب اسلامی ایران و پشتوانه معنوی نظام است.
سربازان حضرت مهدی(عج) همواره عامل به آیات الهی و رهنمودهای رهبری هستند
وی با تأکید بر اینکه دشمنان نظام اسلامی ایران به دنبال ترویج خرافات و بدعتهای ضدشیعی در باورهای انقلابی مردم هستند، افزود: خصوصیت بارز سربازان امام زمان(عج) تخلق به اخلاق الهی است، در حقیقت سربازان حضرت مهدی(عج) با توسل به ائمه اطهار(ع)، مراقبه می کنند و همواره عامل به آیات الهی و رهنمودهای رهبری هستند.
امام جمعه شبستر بالاترین افتخار برای شیعه را درک دوره امامت حضرت حجت دانست و گفت: حضور در این دوران توفیقی است که باید با اهتمام بیشتر تلاش کنیم تا لیاقت سربازی آن حضرت را پیدا کرده و در رکابش آماده جانفشانی باشیم، البته امروز همه وظیفه داریم مقدمات ظهور آن منجی آخرالزمان(عج) را فراهم کنیم.
حجت الاسلام محمدزاده با بیان اینکه همه در قبال رهنمودها و توصیه های امام زمان خود مسؤول هستیم، افزود: باید اهل ولایت بوده و ولایتمدار باشیم، چرا که ولایت نعمتی بزرگ است که هنوز عدهای قدرشناس آن نیستند، اگر ولایت نبود، امروز گروهکهای تکفیری و سلفی در داخل شهرهای ایران به جنگ با ملت می پرداختند.
ولایت فقیه در امتداد ولایت امام زمان(عج) است
وی با بیان اینکه ولایت فقیه در امتداد ولایت امام زمان(عج)، ائمه اطهار(ع) و رسول اکرم(ص) است، گفت: رسالت و تکلیف امروز همگان تبعیت از ولایت فقیه به عنوان نائب حضرت ولیعصر(عج) است، همچنان که امام راحل فرمودند؛ پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. باید دانست که منتظران واقعی حضرت حجت(عج) در دوران غیبت کبری، در ولایتمداری از یکدیگر سبقت می گیرند./935/302/ب2