۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۴
کد خبر: ۴۲۶۸۲۷
نماینده مردم لردگان در مجلس نهم:

گرفتار شدن در بازی های سیاسی مهم ترین آفت برای کشور است

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور ما در حال حاضر در وضعیت خاصی از نظر سیاسی و اقتصادی قرار گرفته است، پس می‌طلبد تا حاشیه‌ها را کنار گذاشته و گرفتار سیاسی بازی نشویم چراکه این بزرگ ترین آفت برای کشور در شرایط فعلی است.
مجید جلیل سرقلعه، نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، مجید جلیل سرقلعه، نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی، عصر امروز در نشست شورای اداری این استان، اظهار داشت: کشور ما در حال حاضر در وضعیت خاصی از نظر سیاسی، اقتصادی و... قرار گرفته است، پس می‌طلبد تا حاشیه‌ها را کنار گذاشته و گرفتار سیاسی بازی نشویم چراکه این بزرگ ترین آفت برای کشور در شرایط فعلی است.

 

وی ادامه داد: متأسفانه تحریم‌ها هنوز ادامه دارند البته باید گفت برجام برکاتی نیز به همراه داشته اما آمریکا به عنوان طرفی از مذاکرات همچنان به کارشکنی و بدعهدی خود ادامه می‌دهد.

 

جلیل با اشاره به اینکه بودجه سال 94 آنچنان که برنامه‌ریزی شده بود، محقق نشد، ادامه داد: البته می‌توان گفت مشکلات تا حدودی حل شده‌اند اما هنوز با شرایط ایده‌آل بسیار فاصله داریم.

 

وی با اشاره به مباحث خوبی که در بودجه سال 95 مورد توجه قرار گرفته است، افزود: درباره یارانه‌ها و دو نرخی شدن بنزین تدابیری اندیشیده شده است که کاملاً به نفع مردم خواهد بود.

 

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتقاد ما این است که برنامه ششم توسعه باید در همین مجلس بررسی شود چراکه نزدیک شش ماه روی آن کار و بررسی شده است، خاطر‌نشان کرد: نقایصی در بحث قانون انتخابات هست که باید رفع شوند.

 

این مقام مسؤول به عدم رفتار مصداقی بلکه کلان و کشوری در قانون انتخابات اشاره کرد و بیان داشت: به مجمع نمایندگان آینده چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی توصیه می‌کنم روالی که نمایندگان مجلس نهم در پیش گرفته بودن را در سطحی بالاتر ادامه دهند و هم ملی و هم استانی فکر کنند.

 

وی با اشاره به اینکه بودجه عمرانی کشور در سال گذشته کاهش پیدا کرد، تصریح کرد: نباید کاستی‌ها را به کم‌کاری دولت و مجلس نسبت داد.

 

جلیل در پایان خاطرنشان کرد: نمایندگان منتخب مردم باید در ابتدای فعالیت‌شان اولویت‌بندی کنند و مشکلات مردم که در همه صحنه‌ها انقلاب اسلامی را تنها نگذاشته‌اند، حل کنند./9457/203/ب2

ارسال نظرات