امام محمد باقر دانشگاه بزرگ اسلامی را در راستای نشر حقایق و معارف الهی پی ریزی کرد
طاهره شاکری مدیر مدرسه علمیه کوثر ورامین، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به میلاد با سعادت امام محمد باقر(ع) و فضیلت این امام همام، گفت: امام محمد باقر(ع) در اول رجب و در شهر مدینه از پدر و مادری فاطمی و علوی متولد شد.
وی با اشاره به رفع مشکلات علمی توسط امام محمد باقر(ع)، بیان داشت: پیشوای پنجم در طی مدت امامت خود در شرایط نامساعد حکومتی، به نشر و اشاعه حقایق و معارف الهی پرداخت و مشکلات علمی را تشربح نمود و دانشگاه بزرگ اسلامی را پی ریزی کرد.
شاکری در خصوص فضائل امام محمد باقر(ع)، ابراز کرد: ایشان در علم، زهد، عظمت و فضیلت سرآمد همه بزرگان بنی هاشم بود و مقام بزرگ علمی و اخلاقی او مورد تصدیق دوست و دشمن قرار میگرفت.
وی افزود: آوازه علوم و دانشهای امام محمد باقر(ع) چنان نقاط مختلف کشور اسلامی را پر کرده بود که لقب باقرالعلوم یعنی گشاینده دریچههای دانش و شکافنده مشکلات علوم به خود گرفته بود.
مدیر مدرسه علمیه کوثر ورامین اظهار داشت: ایشان شاگردان برجستهای در زمینههای فقه، حدیث و تفسیر تربیت کردند که ابوبصیر، بریدبن معاویه، حمران بن اعین و محمدبن مسلم و... تربیت یافته مکتب آن حضرت هستند.
شاکری با بیان روایتی از امام صادق(ع)، گفت: امام صادق(ع) در روایتی فرمودند زراره، ابوبصیر، محمدبن مسلم و بریدبن اعین اگر اینها نبودند کسی از تعالیم دین و مکتب پیامبر(ص) بهرهای نمییافت آنان از میان شیعیان زمان ما نخستین کسانی بودند که با مکتب ما آشنا شدند و در روز رستاخیز نیز بیش از دیگران به ما خواهند پیوست، شاگردان مکتب امام باقر(ع) سرآمد فقها و محدثان زمان بودند و در میدان رقابت علمی بر فقها و قضات غیر شیعی برتری داشتند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آن حضرت با پنج تن از خلفای اموی معاصر بود و از شگردها و سیاستهای شیطانی آنان در جهت اسلام ستیزی و اغوای مردم به خوبی آشنا بود و میدانست که آنان ایمان و اعتقادی به اسلام ندارند و آنچه به نام دین مطرح میکنند تنها ظواهر دینی در راستای اغفال مردم است./813/302/ب3