الگوی انقلاب اسلامی نقطه مقابل تفکر تکفیری و الهام بخش نهضت بیداری در جهان اسلام است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، امیر دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، پیش از ظهر امروز با حضور در همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم ضمن تبین چارچوبهای نظری و بسترهای فکری تروریسم نوین، تحلیل جامعی از تحولات امنیتی منطقه پس از توسعه تحرکات تروریسم تکفیری ارائه کرد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه شکل و ماهیت تروریسم از جمله بیوتروریسم، تروریسم سایبری، تروریسم نامرئی، تروریسم ذهنی، تروریسم نرم افزاری و تروریسم تکفیری روز به روز پیچیدهتر میشود، اظهار داشت: تروریسم با گذشت زمان از شکل اولیه آن یعنی یک عمل خشونتآمیز فیزیکی، به تروریسم اقتصادی، فرهنگی، دولتی و غیره تغییر شکل داده است.
وی با اشاره به اهداف نظام سلطه برای دور کردن اذهان عمومی از جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی و استهلاک توان امت اسلامی با ایجاد انشقاق فرقه ای، بیان داشت: به انحراف کشیدن جریان بیداری اسلامی، تضعیف خط مقاومت در منطقه و سرقت نفت و منابع ثروت کشورها از جمله اهداف گروه های تروریستی و حامیان منطقهای و بینالمللی آنها است.
شمخانی نخبگی را استفاده بهنگام از هوش، خلاقیت و ابتکار در شناسایی و تحلیل به هنگام واقعیتهای پیرامونی عنوان کرده و با تاکید بر اهمیت نقش نخبگان در مقابله با تروریسم تکفیری، افزود: خشکاندن ریشه گروه هایی چون داعش در کنار کار نظامی نیازمند مقابله فکری و فرهنگی است به گونهای که ریشه، ماهیت، اهداف، روش ها و مشروعیت آنها از دیدگاه اسلامی مورد نقد، تبیین و روشنگری جدی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: تمام علمای جهان اسلام اعم از شیعه و سنی بر عدم مشروعیت اقدامات گروههای تروریستی تکفیری متفق هستند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی داعش را زاییده تفکر تکفیرگرای وهابیت در بستر اهداف سیاسی و امنیتی نظام سلطه عنوان کرد و افزود: هرچند گسترش داعش در چارچوب اقدام برخی کشورها برای ایجاد و اشاعه تفکر تکفیری انجام شده است اما این جریان خطرناک و ضد بشری فرا سرزمینی بوده و مقابله با آن محدود به منطقهای خاص نمیشود.
نماینده مقام معظم رهبری الگوی انقلاب اسلامی را نقطه مقابل تفکر تکفیری و الهام بخش نهضت بیداری در جهان اسلام برشمرد و گفت: جذب شدن به گروههای تروریستی ناشی از جهل به اسلام و گرفتار بودن در فقر اجتماعی و اقتصادی است و از این رو حضور آگاهانه جوانان و نخبگان اسلامی با هدایت عالمان دینی در حوزه های مختلف صنعت، علم، آموزش، بهداشت، اقتصاد، هنر و گردشگری زایل کننده تفکر تکفیری است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به استفاده تبلیغاتی غرب از داعش به منظور پیگیری سیاست اسلامهراسی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: استفاده از واژه «دولت اسلامی» به جای عنوان داعش و تکرار آن در رسانهها و همچنین وارد کردن اتهام ایجاد ناامنی در جهان به مسلمانان و تصویر سازی منفی از دین حنیف اسلام نیز نوعی تروریسم رسانهای و تبلیغاتی است.
شمخانی هدف از اسلام هراسی را تنزل دادن جایگاه قدسی اسلام و احکام مترقی آن و موجهسازی سکولاریسم در منطقه و جهان دانست و تاکید کرد: نخبگان باید با استفاده از الگوی انقلاب اسلامی و فهم پیشرفت های آن در آموزه هایی مانند مقاومت اسلامی، دفاع مقدس، مردم محوری و دانش افزایی، مانع از اثر گذاری جنگ نرم دشمنان شوند.
وزیر دفاع پیشین کشورمان خاطرنشان کرد: کشورهایی که میلیون ها انسان بی گناه را در جنگ های جهانی و دوران استعمار قربانی جاهطلبی های خود کردند امروز اتهام خشونت آمیز بودن دین اسلام را مطرح می کنند اما واقعیت ها نشان می دهد خشونت افسار گسیخته امروز ناشی از فلسفه انسان گرایی و کنار گذاشتن خداوند از ساحت حیات بشری است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به نتایج بررسی های انجام شده در حوزه ریشه یابی جریان های تروریستی در افغانستان، عراق، سوریه و یمن، افزود: فصل مشترک مجموعه گروههای تروریستی، ایجاد و پشتیبانی از سوی غرب و متحدان منطقه ای آنان و استفاده ابزاری از این گروه ها تا لحظه تمام شدن تاریخ مصرف آنان است.
وی با تقبیح رفتار دوگانه برخی کشورها در مقابله با تروریسم و تأثیر این گونه اقدامات در توسعه گروه های تروریستی، گفت: کشورهایی که امروز از خطر داعش در منطقه و لزوم مقابله نظامی با آن سخن می گویند به صورت مستمر از گروهک های تروریستی مثل منافقین حمایت کرده و در محافل آنها شرکت می کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: چنگال عدالت هرگز تروریست ها و حتی اشکال تغییر شکل یافته آن را رها نخواهد کرد و در هر جغرافیایی در عالم، آنان را مجازات خواهد ساخت.
وی ادامه داد: تحریم های ظالمانه اقتصادی، دارویی و درمانی، تحریم های هواپیمایی و صنعتی که جان انسان های بیگناه را با خطر مواجه می سازد در کنار بهره گیری کور از پهبادهای جنگی علیه مردم غیر نظامی نیز انواع دیگری از تروریسم با اشکال جدید هستند.
دریابان شمخانی با توصیه به جوانان و دانشجویان برای استفاده از بسترها و ظرفیت هایی مانند فضای مجازی برای انتشار واقعیت های الگوی جمهوری اسلامی به مردم جهان و روشن گری در این زمینه، تصریح کرد: اسلام دین صلح است و 17 هزار عزیزی که از سوی منافقین و گروه های تروریستی در کشور ما به شهادت رسیده اند در کنار شهدایی که ما امروز برای دفاع از مرزهای اسلام در عراق و سوریه تقدیم می کنیم همگی برای مبارزه با تروریسم در ابعاد مختلف آن و استقرار صلح و امنیت است.
وی در انتهای سخنرانی خود با تجلیل از مقام شهدای ترور همچون شهید صیاد شیرازی، شهدای صنعت هسته ای و جانبازان و ایثارگران این راه بر تداوم مسیر مبارزه با تروریسم به منظور حفظ و ارتقای امنیت عمومی و ملی کشور تأکید کرد./807/202/ب1