توجه به ظرفیت های داخلی و اقتصاد مقاومتی راه برون رفت از مشکلات است
حجت الاسلام محمد تقی کرامتی، استاد حوزه علمیه، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، با اشاره به این که رییس جمهور بارها اعلام کرد که برجام یک پیروزی بزرگ و سند افتخاری برای ایران است که این نشان از نگاه مثبت افراطی دولت به برجام است، گفت: در کنار این تعاریف نسبت به برجام، نقدهای عالمانه دلسوزان نظام نیز وجود دارد.
وی افزود: شورای امنیت ملی به عنوان یک نهاد مؤثر و تصمیم گیرنده در برجام، 8 ملاحظه نسبت به برجام مطرح کرد و مجلس شورای اسلامی نیز 10 بند به برجام اضافه می کرد و رهبر معظم انقلاب نیز در نامه خود به رییس جمهور 9 بند را مطرح می کند.
حجت الاسلام کرامتی با تأکید بر این که 28 اشکال جدی از سوی افراد و نهادهای معتبر و مراجع ذی صلاح نسبت به برجام مطرح شد، اظهار داشت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اگر پایش مداوم از اجرای برجام صورت نگیرد، می تواند خسارت های جبران ناپذیر طولانی در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی برای ایران داشته باشد.
استاد حوزه علمیه با نقد از سطحی نگری و خوش بین بودن نسبت به برجام، گفت: افراد فکور و اهل علم و نخبگان حوزوی و دانشگاهی تعاریف برخی نسبت به برجام را نمی پذیرند.
نویسنده کتاب وسوسه های شیطان بزرگ با اشاره به این فرمایش رهبر معظم انقلاب که اگر متن توافق بدون ملاحظه 9 بند می تواند خسارت بار باشد، ابراز داشت: دولت باید در اجرای برجام 28 ملاحظه و به یژه 9 بند نامه رهبری را ملاحظه کرده و از تصمیمات شتابزده خود داری کند.
وی با بیان این که آمریکا با مصوبات خود اجرای برجام را دچار مشکل می کند و یا اجرای آن را به تأخیر می اندازد، گفت: عهد شکنی آمریکا امری اثبات شده است.
به گفته وی، راه نجات کشور از مشکلات موجود اتکا به ظرفیت های داخلی، اقتصاد برونگر و توجه به اقتصاد مقاومتی است.
حجت الاسلام کرامتی با تأکید بر توجه به نیروهای مستعد و توانمند داخلی، افزود: اقتصاد تک محصولی ناشی از باورهای غلط تیم های اقتصادی دردورهای گذشته است، چرا که نگاه به اقتصاد سرمایه داری داشته اند.
استاد حوزه علمیه گفت: بهره گیری از تجارب اقتصاد اسلامی و ظرفیت های داخلی می تواند به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند./1307/302/ب3