۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۳۰۱۳۳۱
رییس تبلیغات اسلامی شهرستان هیرمند:

مناسبت‌های مذهبی سرمایه‌های بزرگ اجتماعی هستند

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام ظریف‌صیادی گفت: مردم به برکت برنامه‌های مذهبی با اسلام، معارف دینی و احکام اسلامی آشنا شدند که همین امر منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
حجت الاسلام ظريف‌صيادي

حجت الاسلام جانعلی ظریف‌صیادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، گفت: مناسبت‌های مذهبی، سرمایه بزرگ اجتماعی و فرهنگی امت اسلامی است.

 

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هیرمند اضافه کرد: مردم به برکت این برنامه‌های مذهبی با اسلام، معارف دینی و احکام اسلامی آشنا شدند که همین امر منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.

 

وی عنوان کرد: دشمنان اسلام و ایران در تلاش هستند عاشورا، فرهنگ انتظار و ولایت فقیه را دچار خدشه و خرافات کنند که برای عاشورا خرافات و فرهنگ انتظار عرفان‌های خود ساخته و مروجان دروغینی را طراحی کردند و باید مراقب باشیم.

 

حجت الاسلام ظریف‌صیادی اظهار داشت: با ایجاد انحرافات و رواج خرافات در بین مردم، شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 86 قانونی تصویب کرد که در آن قانون سازمان تبلیغات اسلامی موظف به تشکیل ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی شد و تمام دستگاه‌ها و حتی بخش خصوصی ملزم هستند همکاری لازم را با این ستاد انجام دهند.

 

وی خاطرنشان کرد: نباید در مراسم عزاداری مطالب خلاف واقعیت به ائمه اطهار(ع) نسبت داده شود که به فرموده مراجع تقلید اگر این حرکات آگاهانه باشد، سبب شرک می‌ شود./831/303/ب1

ارسال نظرات