۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱
کد خبر: ۲۹۷۷۶۱
مسؤول سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر قزوین:

محبت و ایمان به اهل بیت سبب نجات انسان می‌شود

خبرگزاری رسا ـ کارشناس امور فرهنگی گفت: در قزوین در هیچ یک از روایات اهل‌بیت اشاره ای نشده که محبت تنها می‌تواند کلید سعادت باشد بلکه آنچه در کنار محبت برای رسیدن به سعادت و کمال لازم است ایمان و عمل صالح در کنار همراهی و پیروی از اهل بیت است.
اسد الله رضواني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت‌الاسلام اسدالله رضوانی مسؤول سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین و از کارشناسان امور فرهنگی قزوین، شب گذشته در جمع عزادارن مسجد امام خمینی(ره) قزوین با بیان این‌که پیامبر اکرم(ص) در حدیثی اهل‌بیت خود را به کشتی نجات‌بخش نوح نبی(ع) تشبیه می‌کند، گفت: پیامبر اعظم(ص) در این حدیث فرمودند «هر کس در این کشتی سوار شود نجات یافته و هر کس با تخلف از آن دوری کند غرق خواهد شد».

 

وی ادامه داد: امنیت و سلامت افراد در این کشتی نجات‌بخش تضمین است و کسی که در آن باشد از غرق شدن و آلودگی و انحراف بدور خواهد ماند.

 

حجت‌الاسلام رضوانی با بیان پیام‌هایی که از این حدیث نبوی می‌توان استخراج کرد افزود: نخستین نکته در این حدیث این است که پسر نوح با سرپیچی از فرمان حق و عدم پیروی از فرمان پیامبر خود جزء منحرفین و غرق شدگان بود. این نشان می‌دهد که قرابت و فامیل بودن با اهل بیت و افراد صالح تضمینی برای نجات افراد نیست و اگر همراه و پیرو خوبی برای اهل‌بیت نباشی در نهایت چون پسر نوح هلاک خواهی شد.

 

مسؤول سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین با تاکید بر اینکه باید در این طوفان فراگیر دنیا به دنبال راه نجات بود گفت: این طوفان فراگیر است و همه چیز را در بر خواهد گرفت از این رو باید به دنبال تنها نقطه امید و نجات برای رهایی از خطراتی که روح، دین و امید و ما را تهدید می‌کند رفت که همان کشتی نجات‌بخش اهل‌بیت است.

 

وی دیگر نکته قابل توجه در این روایت را چنین عنوان کرد: جا ماندن از وسیله نقلیه همیشه با خطر مرگ همراه نیست اما جا ماندن از وسیله ای مانند کشتی یعنی هلاکت در دریا. از این رو پیامبر از کشتی به عنوان وسیله نجات و رهایی یاد می‌کند نه وسیله دیگر که این نشان‌دهنده عمق توجه پیامبر اعظم در استفاده از تعابیر و واژگان است.

 

این کارشناس فرهنگی شرط قرار گرفتن در کشتی نجات اهل‌بیت را ایمان و عمل صالح عنوان کرد و گفت: این دو از هم جدا نیستند و هر دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند. از این رو کسی نجات پیدا خواهد کرد که در کنار عمل صالح، تقوی و ایمانش را نیز بالا ببرد و آن را در وجود خود بپروراند.

 

حجت‌الاسلام رضوانی با بیان این‌که برخی با دامن زدن به این شبهه اشتباه که ما محبت اهل‌بیت را در دل داریم و همین تنها رمز نجات ما خواهد شد عنوان کرد: محبت تنها به اهل بیت نمی‌تواند زمینه سعادت فرد شود چرا که محبت امری لازم است اما کافی نیست.

 

وی ادامه داد: در هیچ یک از روایات اهل‌بیت اشاره ای نشده که تنها محبت تنها می‌تواند کلید سعادت باشد بلکه آنچه در کنار محبت برای رسیدن به سعادت و کمال لازم است ایمان و عمل صالح در کنار همراهی و پیروی از اهلبیت است.

 

مسؤول سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین با تاکید بر این‌که باید دستورات و سفارشات اهل‌بیت را با گوش جان مورد توجه قرار دهیم خاطرنشان کرد: محبتی می‌تواند سبب سعادت شود که در کنار عمل نیک و پسندیده ما و تبعیت و دوست داشتنی بدور از لقلقه زبان قرار بگیرد.

 

این کارشناس فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با ذکر حدیثی دیگر از حضرت رسول(ص) گفت: پیامبر اکرم در روایتی فرمودند «خیلی طول نمی‌کشد که امت من به 73 فرقه تقسیم می‌شود که تنها یکی از آنها همان است که اسلام ناب را پیاده می‌کند و آن شیعه و پیرو اهل بیت من است».

 

وی ادامه داد: در حال حاضر فرقه‌ها و جریاناتی با نام و پرچم اسلام در حال تیشه زدن به ریشه این دین آسمانی هستند و در زمان کنونی نیز با نام‌هایی چون داعش، وهابیت، تکفیری‌، آل سعود و آل خلیفه و امثال آن در حال تلاشند.

 

حجت‌الاسلام رضوانی با اشاره به حادثه منا گفت: در این حادثه که از سوی عمال وهابیت رخ داد باید کاوش و تحقیق شود چرا که در حوادث مکه امسال اتفاقاتی رخ داد که بسیار قابل تامل است.

 

مسؤول سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین افزود: علت این گفته در این است که حادثه جرثقیل همزمان با 11 سپتامبر رخ داد و یا در حادثه غمبار منا در مسیری رخ داد که ایرانیان و شیعیان در آن مسیر در حال تردد بودند.

 

وی با بیان این‌که آل سعود که داعیه اسلام را دارد در عمل ضربات سهمگینی به ریشه و بنیان اسلام وارد کرده تاکید کرد: نمی توان این حوادث را اتفاقی و تصادفی دانست. بی شک آن در اطاق‌های فکری طراحی شده بود تا جهان تشیع را دچار مصیبت و داغ عزیزانشان کند.

 

این کارشناس فرهنگی در پایان با تاکید بر این‌که منادیان ضلالت در همه ایام و مکان‌ها وجود دارند، گفت: باید نسبت به رفتار و کردار مدعیان اسلام دقت شود و با تأمل در اعتقادات آنها و سنجیدن آن با دستورات واقعی اسلام راه درست را از غلط تشخیص داد./955/202/ب1

ارسال نظرات