عزاداری و ذکر مصیبت توأم با شناخت و معرفت به قیام امام حسین باشد
![حجت الاسلام محمود شربياني، امام جمعه عجبشير](/Original/1394/03/09/IMAGE635685886926911714.jpg)
حجت الاسلام محمود شربیانی، امام جمعه عجب شیر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا درتبریز، با بیان اینکه برجام به عنوان یک سند به تصویب رسید و مانند هر امری نکات ضعف و قوت دارد، اظهار داشت: مسأله امروز مسأله پسابرجام است.
وی با تأکید بر حفظ روحیه استکبار ستیزی و مقابله با برنامه نفوذ دشمن در میان ملت و مسؤولان، تصریح کرد: مجلس با ملحقاتی آن را به تصویب رساند و شورای نگهبان نیز آن را تایید و این سند قانونی است و مخالف و موافق باید شأن قانون را رعایت کنند.
امام جمعه عجب شیر با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم و تسلیت شهادت سرور و سالار شهیدان و 72 تن از یاران باوفای ایشان، یادآور شد: در سبک زندگی باید از امام حسین (ع) الگوبرداری کنیم و آن را گسترش دهیم تا امام حسین(ع) ما را به عنوان یار و یاور بشناسد.
وی با بیان اینکه عزاداری و ذکر مصیبت باید توأم با شناخت و معرفت نسبت به قیام امام حسین(ع) باشد، اظهار کرد: عاشورا بزرگ ترین مکتب انسان ساز است و باید تمام عزاداری ها و برگزاری مجالس در محرم، با انگیزه درس گرفتن و عبرت گیری از عاشورا باشد.
حجت الاسلام شربیانی، با اشاره به فریضه امر به معروف و نهی از منکر، افزود: در فرهنگ اسلام و منطق عاشورایی و قرآنی، بهترین جامعه و امت، جامعه ای است که امر به معروف و نهی از منکر در آن زنده و جریان داشته باشد و در مقابل بی تفاوتی مردم عامل بزرگ نابودی ملت ها در گذشته و حال بوده است.
وی بجا آوردن فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر را از دستورات دین و درس های عاشورا دانست، گفت: اقشار مختلف مردم باید نسبت به این موضوع توجه و دقت داشته باشند، حسین(ع) در راه امر به معروف و نهی از منکر جان خود را از دست داد.
امام جمعه عجب شیر آموزه عاشورا را عدم سازش در برابر ظالم عنوان و تأکید کرد: عزت و آزادگی و مقابله با ظلم و تحریف دین مبین اسلام درس بزرگ عاشورا است، حسین(ع) هیچ گاه به جهت ترس از جان و مال و فرزندان با لشکر یزید تعامل نکرد./854/302/ب1