جلسه کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، جلسه هماهنگی کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با هدف بررسی آسیب ها، نقاط قوت و چالش ها و راهکارهای تاسیس مدارس امین نوع یک و همچنین فعالیت مدارس امین نوع دو در آموزش و پرورش اردبیل برگزار شد.
حجتالاسلام مهدی نوروزی، مدیر استانی حوزه علمیه اردبیل در این جلسه، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مدرسه امین درجه یک در برخی استانها راهاندازی شده که میتوان با تاسیس این مدارس در استان اردبیل معارف دینی را بهتر به دانشآموزان انتقال داد.
وی افزود: سیاست ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش کشور بر این است که تعداد مدارس امین را در سطح کشور افزایش دهند که در کنار این اقدام تشکیل و تاسیس مدارس معارف اسلامی نیز جزء اولویتهای کاری در این حوزه قرار گرفته که امیدواریم ثمرات این امر در استان اردبیل نیز مشهود باشد.
حجت الاسلام نوروزی با اشاره به راهاندازی مدارس امین نوع دو در اردبیل، بیان کرد: مدارس امین نوع دو از سال تحصیلی گذشته با حضور روحانیان برجسته حوزه علمیه و در مدارس متوسطه دوره دوم شروع به کار کرده است.
مدیر استانی حوزه علمیه اردبیل با اشاره به اثرات مثبت حضور روحانیان در مدارس، گفت: در سال تحصیلی گذشته حضور روحانیان حوزه علمیه اردبیل در مدارس امین نوع دوم سبب تقویت مباحث دینی در این مدارس شد.
مصطفی کافی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز اظهار کرد: این جلسه به منظور بررسی آسیبها، نقاط قوت و چالش ها و راهکارهای تاسیس مدارس امین نوع یک و نیز فعالیت مدارس امین نوع دو در نواحی یک و دو اردبیل و مناطق پارسآباد و گرمی برگزار شده تا در این زمینه راهکارهای لازم ارائه شود.
وی با اشاره به اهمیت حضور روحانیان تاثیرگذار در مدارس تصریح کرد: روحانیان و مبلغان دینی بهترین مشاوران مذهبی در راستای تعمیق و تقویت بنیه مذهبی و دینی در مدرسه هستند که باید حضور آنها در مدرسه افزایش یابد.
کافی تصریح کرد: در این راستا ضروری است که بستری فراهم شود تا دانشآموزان با استفاده از این فرصت، پیامرسان آموزههای دینی در خانواده خود باشند که باید در این زمینه برنامهریزیهای لازم انجام شود./937/202/ب1