اهدای بیش از یک هزار و 200 جلد کتاب به کتابخانه حوزه های علمیه خوزستان
![کتاب و کتابخواني](/Original/1394/05/06/IMAGE635736780559256682.jpg)
حجت الاسلام محمد افضلی، معاون پژوهش حوزه های علمیه برادران خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به این که بیش از یک هزار و 200 جلد کتاب به تمامی کتابخانه حوزه های علمیه خوزستان با بیش از هشت عنوان گوناگون اهداء شد، ادامه داد: این عناوین شامل شرح کتب درسی، تفسیر، کلام، رجال و دیگر موارد است.
وی با اشاره به این که مطالعه تنها اختصاص به قشر خاصی ندارد بلکه هر انسانی که می خواهد ظرفیت وجودی خود را گسترش بدهد باید با کتاب مأنوس شود، افزود: طلاب حوزه های علمیه از این نکته به دور نیستند و نیازمند توجه به این مسأله هستند.
این مقام مسؤول با اشاره به این که برای مطالعه کردن بایستی برنامه ریزی شود، گفت: در میان طلاب جوان حوزه های علمیه، مشورت و بررسی ساعت های خالی جهت برنامه ریزی با اساتید می تواند بسیار مفید باشد.
مدیر مدرسه علمیه مجازی فقه جعفری خوزستان با بیان اهمیت کتابخانه و کتابخوانی باتوجه به این که کتاب غذای روح انسان است، ادامه داد: همانگونه که جسم به غذا نیاز دارد. روح انسان هم نیازمند است و کتاب به عنوان بهترین تأمین کننده این مسأله قرار دارد؛ کتاب عامل اصلی پرورش روح انسان است.
حجت الاسلام افضلی با اشاره به سخنی از رهبرمعظم انقلاب درخصوص دغدغه ایشان در موضوع کتاب و کتابخوانی ادامه داد: رهبری فرمودند که امروز کتابخوانی و علم آموزی نه تنها وظیفه ای دینی بلکه واجب دینی است.
وی با اشاره به این که رهبری فرمود که جوانان باید انس با کتاب داشته باشند و به شکل تکلیف دینی به آن نگاه کنند، افزود: اگر کسی این را محور کارهای خود قرار دهد، تا آخر در این عرصه قدم برخواهد داشت.
این مقام مسؤول تصریح کرد: انسانی که هدف او انجام تکلیف الهی است به یقین سرنوشت آن تنظیم شده خواهد بود.
مدیر مدرسه علمیه مجازی فقه جعفری خوزستان با اشاره به راهکاری های عملی برای رفع دغدغه های رهبری درباره کتاب و کتابخوانی گفت: انجام فعالیت های گوناگون کتابخانه ها، مسابقات و جشنواره های پژوهشی، نشریات علمی و پژوهشی، سایت های اینترنی، نشست های انجمن های علمی، راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی، تجهیز کتابخانه ها و آموزش کارهای پژوهش نویسی از جمله این راهکارها هستند.
حجت الاسلام افضلی در پایان ابراز داشت: 211 عنوان کتاب که از نظر تعداد جلد 5 تا 6 هزار هستند و همچنین در مرحله پس از آن، 52 عنوان علمی و درسی شامل 200 یا 300 جلد کتاب به هر مدرسه علمیه خوزستان در آینده اهداء خواهد شد./9453/ت302/ح