۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹
کد خبر: ۲۸۰۵۶۴
امام جمعه فاروج مطرح کرد:

دختران در کشورهای به اصطلاح متمدن غربی با روش های جدید زنده به گور می شوند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه فاروج گفت: با وجود تبلیغات و سردادن شعار حمایت از حقوق زنان، هنوز برده‌داری مدرن و جدید بانوان و دختران به اشکال مختلف وجود داشته و دختران در کشورهای به اصطلاح متمدن با روش‌های جدید زنده به گور می‌شوند.
حجت الاسلام قليزاده - امام جمعه فاروج

حجت الاسلام عباسعلی قلیزاده، امام جمعه فاروج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، با تبریک به مناسبت اول ذی القعده، سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و روز ملی دختران، به تشریح نظر اسلام در مورد دختران پرداخت و اظهار کرد: از نظر دین مبین اسلام دختر و پسر هیچ تفاوتی با یکدیگر نداشته و هر دو حسنه و نعمتی هستند که از سوی خداوند متعال به منظور تداوم نسل بشر، تشکیل خانواده و عشق ورزی به والدین اعطا می شود.

 

وی با قرائت این حدیث از رسول گرامی اسلام که «الْبَناتُ حَسَناتٌ وَ الْبَنُونَ نِعْمَةٌ، فَالْحَسَناتُ یُثابُ عَلَیْها وَ النِّعَمُ یُسْأَلُ عَنْها؛ دختران حسناتند و پسران نعمت، بر حسنات اجر داده مى‏شود و از نعمت پرسش خواهد شد»، اضافه کرد: همچنین پیامبر اکرم(ص) فرموده است: «مَن کانتْ لَه ابنةٌ فأدّبَها وأحْسَنَ أدَبها وعلّمَها فأحْسَنَ تعلیمَها؛ فأوسَعَ علَیها مِن نِعمِ اللّه ِالّتى أسبَغَ علَیهِ، کانَتْ لَه مَنَعةً وسِتْرا مِن النّارِ؛ هر که دختری داشته باشد و خوب تربیتش کند و او را به خوبی دانش بیاموزد و از نعمتهایی که خداوند به او عطا کرده به وفور بهره مندش سازد، آن دختر سپر و پوشش پدر در برابر آتش دوزخ خواهد بود».

 

حجت الاسلام قلیزاده ادامه داد: اسلام چنین نگاه رفیعی به دختران و بانوان دارد در حالی که از نظر کفار و مشرکان، فرزند دختر مطلوب و قابل مقایسه با پسر نبوده و نیست.

 

وی با بیان این که متأسفانه در بسیاری از جوامع بشری دختر به نسبت پسر جایگاه فروتر و پست تری دارد، خاطرنشان کرد: در گذشته دختران و بانوان از جایگاه شایسته ای برخوردار نبودند و در تمدن کنونی نیز با وجود این که در ظاهر، سخن از تساوی زن و مرد، فارغ از تفاوت های واقعی بین آنها شنیده می شود اما در عمل همچنان در قالب برده داری مدرن و جدید، از دختران و بانوان به اشکال مختلف بهره برداری می شود.

 

حجت الاسلام قلیزاده تصریح کرد: بر این اساس در کشورهای مدعی تساوی حقوق زن و مرد، نه تنها دختران و بانوان هنوز جایگاه خود را به دست نیاورده اند بلکه در این کشورها دختران با روش های جدید زنده به گور می شوند.

 

وی ادامه داد: آمارهای منتشر شده در زمینه سقط جنین در چین نشان می دهد بیش از 70 درصد دختران پس از شناسایی در رحم مادر سقط شده و در اروپا و آمریکای به اصطلاح متمدن نیز شمار زیادی از دختران از سوی بستگان بسیار نزدیک خود مورد سوء استفاده و تجاوز قرار می گیرند.

 

حجت الاسلام قلیزاده افزود: در مقابل این جنایت ها و نگاه ابزاری به بانوان در جوامع غربی و غیراسلامی و در حالی که این کشورها تلاش می کنند با قانونمند کردن ضدارزش های خود برای دیگر فرهنگ ها از جمله مسلمانان، فشار زیادی را بر آنها وارد کنند، نگاه اسلام ناب به دختران و بانوان بسیار والا و ارزش آفرین است.

 

وی اضافه کرد: در چنین شرایطی توجه به جایگاه دختران و بانوان در سخن و سیره ائمه اطهار(ع) می تواند به عنوان داروی شفابخشی برای دردهای جامعه باشد.

 

حجت الاسلام قلیزاده افزود: آن دسته از دشمنانی که مدعی اند اسلام به زنان و حقوق آنها بها نداده در برابر این گونه روایات اسلامی که انسان را به داشتن دختر پاکدامن، مباهى و سرافراز مى ‏کنند، چه جوابی دارند؟.

 

امام جمعه فاروج در ادامه با اشاره به روز ملی دختران، تصریح کرد: در چنین مناسبت هایی باید دختران و بانوان را نسبت به جایگاه والای آنها در دین اسلام آگاه و الگوهایی نظیر حضرت فاطمه(س) و حضرت معصومه(س) را برای آنها معرفی و تبیین کنیم نه آن که تنها با اهدای چند کادو و برگزاری جشن هایی که برخی مواقع نیز با ابتذال همراه می شود، از خود سلب مسؤولیت کنیم.

 

گفتنی است، دهه اول ماه ذی‌العقده که روز نخست آن با ولادت حضرت معصومه(س) و پایان آن نیز با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسی‌الرضا(ع) همزمان است؛ به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است.

 

مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اول ذی القعده روز تولد حضرت معصومه(س) به نام «روز ملی دختران » نامگذاری شده است./9314/ت302/ح

ارسال نظرات