نور هدایت به انسان اطمینان خاطر میدهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین حسین انصاریان، مفسر قرآن کریم در ادامه سلسله سخنرانیهای «ویژگیهای خود شناسان» در حسینیه همدانیهای تهران اظهار داشت: انسانی که خدای رحمان مهربان را بخواهد، از آثار بسیار مثبتی در قلب، عمل و اخلاق بهرهمند میشود.
وی ادامه داد: هیچگاه نمیتوان توقع داشت که نتیجه کامل آثار معنوی خواست خدا، قابل رؤیت در دنیا باشد چرا که به تعبیر روایات ائمه معصومین(ع)، دنیا حقیر بوده و از ظرفیت بسیار کمی در امور معنوی برخوردار است.
استاد برجسته حوزه علمیه قم عنوان کرد: ظرفیت دنیا برای تجلی آثار الهی عمل و اخلاق محدود بوده و وسعت آن در مقابل بهشت به هیچ میماند؛ این در حالی است که امروزه دانشمندان کهکشانهایی را کشف کردهاند که پنج میلیارد سال نوری از زمین فاصله دارند.
وی با بیان اینکه کسی که حقیقت را بخواهد، به تقوای الهی و نور هدایت دست پیدا میکنند، ابراز کرد: خدای متعال بیشتر از بهشت، رضای خود را به باتقوایان میدهد که بسیار ارزشمندتر از بهشت است.
حجتالاسلام والمسلمین انصاریان خاطرنشان کرد: قرآن کریم، سخن پاکی برای تمام انسانهایی است که این سخن پاک را بخواهند؛ خدای متعال هم حقیقت تمام حقائق است که هر کسی او را بشناسد، عاشق و خواهانش میشود.
وی افزود: مزد خواستن خدای حق تعالی به این است که 10 نور وارد قلب آن فرد عاشق میشود؛ نخستین آن نورها، نور هدایت است که انسان را به سوی خوبان، خوبیها و نیز راه صجیح میکشاند.
استاد اخلاق و تفسیر قرآن کریم گفت: اینکه مادر حضرت موسی یقین داشت که اگر فرزندش را به دریا بسپرد، هیچ خطری برای او پیش نخواهد آمد و در آینده نیز به وی باز میگردد، اثر نور هدایت است.
وی با بیان اینکه نور هدایت به انسان اطمینان خاطر میدهد، یادآور شد: خواستن خدا به این معناست که همیشه خواسته خدا بر خواسته همگان مقدم باشد و هیچگاه دیگران را بر خدا ترجیح ندهد؛ از سوی دیگر نیز برای رعایت خواسته خدا، با کسی برخورد تندی نداشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین انصاریان در پایان به یکی از خاطرات تبلیغی خود اشاره کرد که جوانی بی خدا، مشروب خوار، اهل اعتیاد و روابط ناسالم به واسطه دوستی کاملا اتفاقی با ایشان و در نتیجه خدا خواهی وی، به نماز شب خوانی پر از حال مناجات و گریه و زاری تبدیل شد که منشأ تغییر چشمگیر هم جز هدایت پروردگار متعال در اثر خواست آن فرد نبوده است./997/پ202/ح