۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۲۶۲۴۶۵
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی:

حقیقت خواهی و مجاهدت سالار شهیدان، الگوی پاسداران انقلاب اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: حقیقت خواهی و مجاهدت سرور و سالار شهیدان اکنون الگوی وپاسداران انقلاب اسلامی ایران است و بی شک حسین(ع) الگوی کامل و جاودانه پاسداری از ارزش ها برای رادمردان تاریخ است.
حجت الاسلام صفر قربان پور مدير کل تبليغات اسلامي استان مرکزي

حجت الاسلام صفر قربان پور، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزیدر گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، با تبریک خجسته میلاد سلاله پاک نبوی حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در روز سوم شعبان المعظم و روز پاسدار بیان داشت: جلالت شأن و برکت وجود همه حضرات معصومین(ع) و به ویژه امام حسین(ع) بر کسی پوشیده نیست.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: آنچه که مایه افتخار رادمردان و آزادگان عالم است شرایط خاص مقابله امام حسین(ع) با ظالمین و ستم پیشگان خاندان اموی و ایستادگی و مقاومت آن امام بزرگوار است.

 

حجت الاسلام قربان پور با اشاره به این که  امام حسین(ع) الگوی آزادگان جهان در پاسداری از ارزش های الهی و مکتبی است اظهار داشت: امام حسین(ع) همه اعضاءخانواده و هستی خویش در راه خدا تقدیم کرد.

 

وی گفت: حقیقت خواهی و مجاهدتش سرور و سالار شهیدان اکنون الگو و مقتدای پاسداران انقلاب اسلامی ایران است و  بی شک حسین (ع) الگوی کامل و جاودانه پاسداری از ارزش ها برای رادمردان تاریخ است.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: شهادت آن سرور آزادگان در سرزمین کربلا با حالت تشنگی است که منجر به تجدید حیات اسلام و عزت مسلمین و بقاءمکتب توحید شده است.

 

حجت الاسلام قربان پور عنوان کرد: نقش الگویی امام حسین(ع) برای انسان های آزاده جهان اختصاص به جوامع اسلامی ندارد.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: عظمت شخصیت امام حسین(ع) و عزت آن امام بزرگوار به گونه ای است که هر انسان آزاداندیشی را به زانو در می آورد و می تواند تا قیامت الگوی موفق برای همگان باشد.

 

وی با بیان این که امام حسین(ع) را الگوی پاسداران است اظهار کرد: پاسداران انقلاب اسلامی با الگو گرفتن از سید و سالار شهیدان در زندگی فردی و اجتماعی و سیاسی خود ضمن حفظ ارزشهای انقلاب، در تبیین دستاوردهای نظام اسلامی به نسلهای آینده انقلاب تلاش می کنند.

 

حجت الاسلام قربان پور در ادامه بیان داشت: الگوگیری از امام حسین علیه السلام و پیروی از ایده و فرامین آن امام بزرگوار وظیفه رهروان آن حضرت است که امیدواریم به بهترین صورت انجام پذیرد. /842/ت302/ح

ارسال نظرات