۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۴
کد خبر: ۲۵۹۴۹۷
حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی:

ضعف کشور نقص در مدیریت است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی با بیان مثال‌هایی از کشورهای غربی و مقایسه آن‌ها با کشورهای جهان سوم گفت: کشورهای جهان سوم دارای نیروی کار متخصص‌تر، باهوش‌تر و خلاق‌تر هستند اما عدم وجود مدیرانی خوب باعث شده است تا تفاوت زیادی بین این دو نوع از کشورها به وجود آید.
سيد جواد شهرستاني

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی امروز در دیدار معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به صحبت‌های انجام شده در کاستی‌های کشور درباره تعهد و تخصص اظهار داشت: مدیریت محور سومی است که دو محور تعهد و تخصص بر پایه آن می‌گردند؛ کشور دچار کمبود مدیریت خوب است.

وی با مقایسه کشورهای جهان سوم و پیشرفته گفت: کشورهای پیشرفته چه چیزی بیشتر از کشورهای جهان سوم دارند؟ نیروی تحصیل کرده، خلاق، کوشا و پر توان در کشورهای جهان سوم به مراتب بیشتر از کشورهای پیشرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی ادامه داد: ضعف در مدیریت است که نتوانسته نیروهای انسانی و ابزار و توانمندی‌ها را با هم ترکیب کرده و از آن‌ها بهره لازم را ببرد و موجب پیشرفت کشور گردد؛ سنگاپور پانزده سال پیش شروع به تکثیر درختی برای تولید روغن پالم کرد که چهل میلیارد دلار درآمد سالانه برایش داشت.
وی افزود: کشورهای دیگر به این صورت با جریان سازی و استفاده از روش‌های مدیریتی صحیح به دنبال سود آوری هستند و در کشور ما سرمایه‌ای مانند نفت را که در سال‌های آتی ارزش بسیار بیشتری خواهد داشت را می‌فروشیم و درآمدی به اندازه درختان پالم سنگاپور داریم.
حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی اظهار داشت: فرهنگ اشتباهی که در کشور حاکم است و نگاه به سمت و سوی سیاسی طرف مقابل باعث شده است تا اختلاف نظر به یک تنش و درگیری و یک مسأله بزرگ در کشور تبدیل شود؛ جامعه ما همیشه درگیر مسائل سیاسی است و بهترین مهره‌های خودمان را به خاطر اختلاف تکنیک حذف می‌کنیم.
وی به پیشرفت‌های نظامی و هسته‌ای کشور اشاره کرد و ابراز داشت: شیعیان دنیا چشم امیدشان به ایران است؛ اگر از این فرصت‌ها خوب استفاده کنیم بسیار موفق خواهیم بود و هیچ کشوری توان مقابله با ایران را نخواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی فرهنگ نگاه به روستا را در کشور اشتباه دانست و گفت: روستاهای لبنان بسیار منظم‌تر و پیشرفته‌تر از شهرهای آن است؛ فرد لبنانی که در برزیل، مکزیک و ساحل عاج کار می‌کند پولش را به روستای خود در لبنان می‌فرستد در حالی که یک روستایی ایرانی وقتی به شهر می‌آید علاوه بر اینکه تمام پل‌های پشت سر خود را در روستا خراب می‌کند در شهر هم نمی‌تواند کاری انجام دهد.
وی تکرار کرد: اگر با مدیریت قوی از نیروهای متخصص استفاده شود و همه چیز سیستماتیک، منظم و روی برنامه باشد و احترام برای یکدیگر قائل باشیم به مواضع رفیعی دست خواهیم یافت./836/پ202/ج
ارسال نظرات