روایت امام جمعه پردیسان از پول های کثیفی که در فتنه علیه نظام و مردم خرج شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین سید صمصام الدین قوامی، امام جمعه پردیسان در خطبههای نماز جمعه عبادی سیاسی این هفته که با حضور مردم در مسجد حضرت زینب کبری(س) پردیسان برگزار شد، ضمن تبریک ایام با سعادت میلاد حضرت امیر مؤمنان علی(ع) و نیز تبریک روز کارگر و سالروز ولادت شهید مطهری، به ایراد سخن پرداخت.
وی در ابتدای سخنان خود اظهار داشت: شهید مطهری در کتاب انسان کامل، مکاتب گوناگون کمال انسانیت را معرفی و سپس به تعریف اسلام از انسان کامل در قالب حضرت امام علی(ع) میپردازد؛ در این کتاب آمده است، حضرت علی(ع) پیش از آنکه امام عادل برای دیگران باشد و درباره دیگران به عدل رفتار کند، خود شخصا موجودی متعادل و متوازن بود؛ کمالات انسانیت را با هم جمع کرده بود.
امام جمعه پردیسان ادامه داد: حضرت امیر مؤمنان علی(ع) کمال جسم و روح را توأم داشت؛ یک عارف و رهبر اجتماعی، زاهد و سرباز، قاضی و کارگر و نیز یک خطیب و نویسنده بود که به تمام معنا انسانی کامل با تمام زیباییهایش بود؛ نهج البلاغه اش سند این شگفتیها است.
وی خاطرنشان کرد: در کتاب جاذبه و دافعه شهید مطهری آمده است که برخی نه جاذبه و نه دافعهای دارند؛ این دسته که همواره سر به زیر هستتند، مثل حیوان بوده و کوچکترین ارزشی ندارند.
حجتالاسلام والمسلمین قوامی افزود: برخی افراد هم فقط جاذبه داشته و به هر حیلهای دل مردم را به دست میآورند؛ این دسته همچون برخی از مسیحیان برای محبوب کردن خود با هر انسانی همراه میشوند که این صفت منافقین است.
وی تأکید کرد:دسته سوم از انسانها فقط دافعه داشته و جاذبهای ندارند که با خشونتهای همیشگی شان همه را از خود طرد میکنند؛ حدیثی درباره این دسته از مردم وجود دارد که «ناتوانترین انسانها کسانی هستند که توانایی به دست آوردن دوست هم ندارند و ناتوانتر از آنان کسانی هستند که دوست خود را از دست میدهند.»
امام جمعه پردیسان بیان کرد: دسته چهارمی از انسانها وجود دارند که هم جاذبه داشته و هم دافعه دارند اما این هم برای رسیدن به کمال انسانیت کافی نیست؛ جاذبه و دافعه باید هر دو شدید باشد، انسانهای خوب را در طول تاریخ جذب و انسانهای بد را همواره دفع کند.
وی افزود: امیر مؤمنان حضرت علی(ع) جاذبهای داشتند که در طول تاریخ افراد بسیاری برای ایشان جان داده و مورد آزار و اذیت قرار گرفتند؛ همچنین دافعهای نیز داشتند که همواره انسانهای بد را به مقابله با محبان خود کشاند؛ جنایات تکفیریهای امروز علیه محبان حضرت علی(ع) نشانی بر این جاذبه و دافعه است.
حجتالاسلام والمسلمین قوامی خطاب به افرادی که قائلند عکس العمل و سیاست رهبر معظم انقلاب اشتباه بوده و دشمنان بسیاری را دور خود جمع کرده است، گفت: ناکثین، قاسطین و مارقین هر سه دسته مسلمان بودند اما دشمن امام علی(ع) به عنوان یک انسان کامل بوده و هر کدام به شیوهای با ایشان دشمنی کردند؛ در انقلاب اسلامی هم هر سه دسته از دشمنان وجود دارد و همین نشانی بر کمال انسانیت رهبر معظم انقلاب است.
وی با اشاره به روز جهانی کارگر در نخستین روز از ماه مه افزود: همه کشورها روز کارگر را بزرگ میدانند اما هیچ کدام به اندازه اسلام به کارگر اهمیت نداده و او را ارج نمینهند.
امام جمعه پردیسان همچنین با اشاره به دهم اردیبهشتماه به عنوان روز مبارزه با فساد ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب روز 10 اردیبهشت سال 80 فرمان هشت مادهای برای مبارزه با فساد مالی صادر کردند؛ سه دولت عوض شد اما همه به صحبت کردن اکتفا کرده و هیچ یک عملکردی در این خصوص نشان ندادند.
وی با بیان اینکه حاصل فساد مالی، پول کثیف و پولشویی است، به بیان تعریفی از این واژه پرداخت و ادامه داد: یکی از آقازادگان در فتنه 88 قهرمان پولشویی شد و دلارها را به اراذل میداد تا در قالب افراد معمولی به جان مردم و نظام اسلامی بیفتند؛ این پولها که با هوش سیاه به دست آمدند همگی پول کثیف بودند.
حجتالاسلام والمسلمین قوامی گفت: مفاسدی که پول کثیف در اقتصاد دارد بی شمار است که فرار سرمایه از کشور، کاهش قدرت پول ملی، توزیع نابرابر درآمد، بی ثبات کردن نرخ ارز، ورشکستگی بخش خصوصی و مشکلات خصوصی سازی از جمله این مفاسد هستند.
وی با بیان اینکه پول کثیف همان مکاسب محرمه اما در قالب کار مثبت است، بیان کرد: دلالان پول کثیف غوغایی در دنیای نفت غوغا به وجود آورده اند اما ضعیفترها دستگیر شده و دانه درشتها با وکیلان میلیاردی به کار خود ادامه میدهند.
امام جمعه پردیسان ادامه داد: اینکه وزیر کشور مدعی پول کثیف در مجلس میشود و پس از احضار، آن را انکار میکند، نمایشی ظالمانه بیش نبود تا وانمود کنند، پول کثیفی در کار نیست.
وی با بیان اینکه در انتخابات پول کثیف فراوانی برای کسب رأی روانه بازار میشود، گفت: این رویه افراد سالم را ادامه مسیر به وسیله پول پاک نا امید میکند.
حجتالاسلام والمسلمین قوامی گفت: چنانچه رهبر معظم انقلاب از مسؤولان کشوری برای جلوگیری از فساد مالی مأیوس شود، به مردم روی خواهد آورد؛ حل مشکلات مالی در ژنو و لوزان نیست بلکه حل مشکل در تهران و قم و قوههای سه گانه است.
وی تصریح کرد: دولتی که بزرگترین مصرف کننده است باید بزرگترین تولید کننده باشد؛ دولت باید کالا و لوزام غیر ایرانی را بر خود حرام کند؛ ما دولت را تضعیف نمیکنیم و فقط سخنان رهبر معظم انقلاب را برای برطرف شدن فسادها تکرار میکنیم.
امام جمعه پردیسان در بخش دیگری از سخنان خود خبر داد: طی هفته گذشته، نخستین شورای اداری قوه مجریه پردیسان قم به صورت رسمی تشکیل شد؛ آقای دلاوری معاون استاندار رییس شورا و شهردار پردیسان دبیر این شورا شد.
وی ادامه داد: سه هفته پیش هم پارلمانی 20 نفره از نمایندگان مساجد پردیسان تشکیل شد که یکی از اعضای شورای شهر نیز ریاست پارلمان را بر عهده گرفت./997/پ201/ج