20 درصد از طلاب خراسان شمالی به عنوان ممتاز دست یافتند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام حجت سالاری مکی، مسؤول نمایندگی حوزه علمیه استان خراسان شمالی دوشنبه شب در مراسم تجلیل از برترین های آموزشی و پژوهشی حوزه علمیه استان، اظهار کرد: 148 نفر از طلاب مدارس علمیه برادران استان خراسان شمالی پس از ارزیابی صورت گرفته از سوی ستاد برترین های حوزه علمیه خراسان بزرگ، به عنوان برتر و ممتاز معرفی شده اند.
وی با بیان این که برترینهای آموزشی، پژوهشی و تبلیغی و نیز ممتازین آموزشی در حوزه های علمیه تعریف خاص خود را دارند، افزود: این طلاب از نظر آموزشی با دارا بودن معدل بالای 18، فعالیت های پژوهشی، اقدامات فرهنگی و نیز اخلاق و تهذیب به عناوین برتر و ممتاز دست یافته اند.
حجت الاسلام سالاری با اشاره به این که از بین 737 نفر طلبه برادر مشغول به تحصیل در حوزه های علمیه استان خراسان شمالی، 148 نفر عناوین برتر و ممتاز را کسب کرده اند، خاطرنشان کرد: بر این اساس بیش از 20 درصد طلاب برادر استان در زمینه آموزشی، پژوهشی و اخلاقی حائز عناوین ممتاز و برتر شده اند.
وی تصریح کرد: طلاب خراسان شمالی در بین طلاب استان های سه گانه خراسان به نسبت جمعیت، بیشترین میزان رتبه های برتر و ممتاز را کسب کرده اند و در حالی که بیش از 20 درصد طلاب برادر استان به عنوان ممتاز معرفی شده اند.
دبیر شورای استانی حوزه های علمیه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: از 148 طلبه ممتاز حوزه های علمیه این استان، 127 نفر در سطح یک، دو نفر در مقطع سفیران هدایت و مابقی در سطح دو حوزه تحصیل می کنند.
حجت الاسلام سالاری کسب این میزان عنوان برتر از سوی طلاب استان را نشان دهنده عزم راسخ طلاب و مسؤولان حوزه های علمیه خراسان شمالی در راستای تحقق فرموده رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم وجود حوزه علمیه کامل با سطوح عالی در این استان دانست.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات زیرساختی حوزه های علمیه در استان، افزود: پارسال بیش از سه هزار و 100 نفر متقاضی ورود به مدارس علمیه در استان ثبت نام کردند اما به دلیل مشکلات زیرساختی و ظرفیت محدود مدارس، امکان پذیرش و جذب این افراد میسر نشد.
حجت الاسلام سالاری اضافه کرد: برای پیشرفت حوزه های علمیه در خراسان شمالی لازم است زیرساخت های علمی و حوزوی در استان توسعه یابد چرا که در خراسان شمالی استعدادهای فراوانی برای تحصیل و ترقی در حوزه های علمیه وجود دارد و اگر از این استعدادها استفاده شود به یقین این استان ظرفیت فعالیت حوزه علمیه جامع با سطوح عالی را دارد.
وی با اشاره به کمبودهای حوزوی در استان از جمله نیازهای مربوط به زیرساخت های مدارس علمیه، استادسراها، توسعه فضاهای آموزشی، تجهیز کتابخانه ها و غیره، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت محدود خیران و واقفان در استان خراسان شمالی، نمی توان برای رفع این کاستی ها تنها منتظر اقدام خیران ماند بلکه لازم است مدیران و مسؤولان دولتی در استان نیز در راستای بخشنامه جدید وزارت کشور، نسبت به تأمین و تکمیل زیرساخت های حوزوی در خراسان شمالی اقدام کنند.
به گفته حجت الاسلام سالاری تجهیز و تقویت جبهه فرهنگی و جنگ نرم در گرو توجه بیش از پیش به حوزه های علمیه و هم افزایی و هماهنگی بیشتر مسؤولان در راستای رفع نیازهای موجود در این مراکز علمی و مذهبی است.
مسؤول نمایندگی حوزه های علمیه استان خراسان شمالی در پایان اظهار امیدواری کرد که با همدلی، همزبانی و همراهی مدیران استانی، حوزه های علمیه در خراسان شمالی هر چه زودتر به نقطه مطلوب مورد نظر رهبر معظم انقلاب و دایر شدن حوزه علمیه جامع در این استان برسند./9314/پ202/ب4